Vélemény és vita

Vona Ken teste

Nem is tudom, nevessek-e vagy sírjak, amikor a politikai gagyi képviselőinek ügyeivel találkozom.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az emberi hülyeség határtalan, ám ahogy egyre többet tudhatunk a világról a mindent elfoglalni akaró tömegtájékoztatásból, úgy fokozódhat csodálkozásunk az ostobaság mértékén. Itt van például a bizonytalan beszédű, magát nemzeti konzervatív pártvezetőnek valló Vona Gábor. A Jobbik elnöke, a derék műrostos műkáder, a Barbie baba pasiját, Ken bábut megtestesítő szemöldökművész. A nők bálványa. Nyilvánosságra került szerelmi levelezésének néhány darabja. A fiatal-ember veteránnak számít nőcsábászatban. Már 2010-ben a Jobbik hajdúdorogi képviselőjelöltje, aki szerencsére nő – az igazi botrány amúgy az lenne, ha férfiakkal pajzánkodna a kemény jobbikos –, a következőket fogalmazta meg Vonának: „Nagyon sokat jelent, amit írtál, hogy büszke vagy rám! És sokat jelent az, hogy egy ilyen ember gondolja, egy ilyen egyéniség, itt nem a luxustestedre gondolok, hanem magára az emberi mivoltodra! Köszönöm!” Vona Gábor válasza az igazi magyar Kenhez méltó: „Édes vagy. A luxustestemet hagyd. Ne cikizz. Valóban büszke vagyok Rád, mert érzem, hogy akarod. És én hiszek az akaratban, abban hiszek leginkább. A dolgokat akarni kell. Úgyhogy menni fog neked.” Nyilván a képviselőség fog menni, mert nem elég akarni, de tenni, tenni kell. Vagy fordítva.

Vona Ken más hölgyekkel is levelezett. Közülük egy aggódott, mert úgy látta, az Elnök jobban érdeklődik a fiatal, egyetemista lányok iránt, mint iránta, és „kitörli őt emlékezetéből”. Vona Ken  az érzelmek húrjain játszva, akárha azok bugyigumik lennének, így vigasztalta: „...Holnap találkozunk, és remélem, hogy majd félrecsúszik egy picit a puszink. Én azon leszek. Úgyhogy nyugodj meg, az irántad táplált vágyam nem csökkent, sőt, egyre csak fokozódik. Előre félek a holnaptól, ha újra látlak, mert akkor az csak olaj lesz a tűzre. Szebb jövőt! Gábor.” Igen, vágyfokozó olaj a tűzre és Juhász Gyula félrecsúszott nyakkendője.

Ez a mai magyar rögvalóság, kedves Vona Ken.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom