Dippold Pál

Vélemény és vita

Rohadni jó?

Álláspont. Tegnap még vitatkozhattak a magyar parlamentben az úgynevezett Stop Soros törvényről, aztán holnap már akár meg is szavazhatják annak életbe léptetését

Az Európát ért idegen invázió megállítását szolgáló szabályok nem tetszenek mindenkinek. Amúgy nem is kell, hogy mindig mindenkinek minden tessék, a demokrácia nem ezt jelenti. A demokrácia nem más, mint amit a kormánypártok 2010 óta immár harmadik alkalommal gyakorolnak. Törvényes, szabályos választásokon nyernek, aztán az emberek többségétől kapott felhatalmazással élve intézik az ország ügyeit.

Nyilván vannak, akik nem rájuk szavaztak. Ők csalódottak. Dühösen köpködnek, hazudoznak és már-már beteges módon – igaz ez nagyon időjárásfüggő – tüntetnek a törvényes magyar kormány ellen. Azt kiabálják, hogy mi vagyunk a többség. Valójában néhány száz vagy néhány ezer bulitüntizőről van szó, akik magukat többségnek kiáltották ki.

A Stop Soros lényege, hogy Magyarországon ne lehessen megcsinálni a tőlünk nyugatabbra olyannyira szorgalmazott népességcserét. Hogy ne lehessen mohó tőzsdespekulánsok által pénzelt szervezetek segítségével szétzilálni kultúránkat, életmódunkat és hitünket. Hogy ne lehessen emberkereskedelmi tranzitország hazánkból. Ennek persze éppen az ellenkezőjét nyomják a külföldről pénzelt civil szervezetek, amelyek egyre látványosabban igyekeznek átvenni a politikai hatalmat. Kikérik maguknak, hogy a pénzeik eredetét firtassa bárki, mert az nem demokratikus. Folyamatos szembeszegülésük a magyar törvényekkel, külföldi érdekek ordítva követelt képviselete viszont az.

Az álcivil hazaárulóknak semmi nem drága, ami Magyarországnak árt, hiszen nem ők fizetik. A nyílt társadalom atyamestere, George Soros nyitotta tágra a bukszáját és akarja ráerőszakolni Európára hagymázos elképzeléseit.

Miként lehet az, hogy az életerős, fiatal migránsok arról panaszkodnak, több ezer euró taxipénz kifizetése után sem érték el célországaikat? Honnan van pénzük, ki vezeti őket be a már alig néhány év alatt is szorongásba terrorizált Európába? Egyáltalán ki és mivel veszi rá őket arra, hogy útnak induljanak?

A nem kormányzati szervezetek, vagyis az álcivil NGO-k most óriási erővel támadják a Stop Sorost. Itthon és Brüsszelben egyaránt. Levitézlett ellenzéki politikusaink hivatásos hazaárulókként jelentik fel és mocskolják országunkat Brüsszelben. Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Molnár Csaba és Niedermüller Péter arcáról nem sül le a bőr, amikor habzó szájjal szidják szülőhazájukat.

A 2015-ös, a Keleti pályaudvar környékéről Nyugatra trappoló migránshordák újbóli elindítása volna a helyes? Sok minden arra utal, hogy finomkodóan emberbarát álciviljeink szerint igen. Hiszen akik örömüket lelik a fővárost ellepő, köztereken sátorozó, a parkokat ürülékükkel összerondító, tökéletesen szabadnak gondolt létformában, azok most éppen újra diktatúrázni és fasisztázni kezdtek a kormány azon javaslatán felbőszülve, ami szerint az utcákon, tereken életvitelszerűen tanyázó hajléktalanokat fedél alá vigyék. Itt sipákolnak a mi nagy álciviljeink, hogy ez maga a szörnyű önkény, mindenkinek alapvető joga a saját ürülékében és hányadékában lakni közterületen.

A valódi többség azonban nem ezt akarja. Nem kell sok nekünk, csak a normális élet. Terrortámadások, erőszak, mocsok és bűz nélkül. Itt ér össze a nemzetközi indítékú Stop Soros és a nemzet épségét megőrizni akaró hajléktalan-elhelyezési ügy.

Egyébként, ha itt diktatúra lenne, akkor a magát többségnek ordító vadliberális kisebbséget köteleznék a szabad hajléktalanságra. Mert szerintük rohadni jó.