Vélemény és vita

Liberális libikóka

Álláspont. Már a számok sem érdeklik a liberális materialistákat, akik pedig jórészt a tudományos szocialisták meg a dia­lektikus politikai gazdaságtanosok immanens utódai, fiai, leányai, unokái

Rossz esetben a régi rend eredeti maradványpéldányai, Heller Ágnesek, Lendvai Ildikók és más férfinők, ahogy a motorosok mondják: hapsinők, esetleg éppen fordítva, nőférfiak, de ez igazából ma már nem számít.

Él és virágzik a gendervilág. Nem csoda tehát, hogy az általános eltévelyedések korában a határtalan szabadság viráglelkű idős és fiatal gyermekei, a derék poszthippik nem érdeklődnek az emberi létet mégiscsak alapjaiban meghatározó materiális tények iránt. Beleringatják magukat abba a tévtudatba, hogy a múltat végképp eltörölték. Nem kell család, vagy minden emberi, sőt állattal, jégszekrénnyel vegyes formáció legyen az, hiszen minden ember és állat egyenlőnek született.

Nem kellenek határok, amelyek nemzeteket zárnak korlátok közé, eljött – legalábbis szerintük – a mindenoldalúan fejlett, a szabadság végtelen vizében úszkáló embermilliárdok kiteljesülésének kora. Igaz, a nem megfelelő helyre születettek egyelőre kénytelenek a Földközi-tengerben csapkodva Európa felé igyekezni, ám a maradi kontinensen egyre többen ismerik fel a liberális materialisták támogatta emberimport veszélyességét.

A magukat önzetlen és humanista civileknek nevező gazemberek készséggel szolgálják ki a világ eddigi történelmének talán legkegyetlenebb emberkereskedőit. Becsapják az erőszak elől menekülőket, átverik a segítőkész európaiakat, gyilkos terroristákat szabadítanak ránk. Ám mint mindennek, a határtalan szabadságnak is egyszer vége szakad. Úgy tűnik, nem is olyan sokára. Európa népei egyre tisztábban látják, mit kell tenniük önmaguk megvédése érdekében.

A feladat egyszerű, szaporodni és sokasodni. Visszaadni a méltóságát a liberálisok által annyiszor szétgyalázott családoknak. Ehhez nem kell más, csak egy anya és egy apa, meg minél több gyerek.

A magyar kormány ebben is példát mutat. Soha ennyi pénzzel nem támogatták még a családokat. Kétezermilliárd forintot kapnak, ami duplája a 2010-ben erre a területre fordítottnak. Az országot irányító politika nyolc éve családközpontú. Ahhoz tudniillik, hogy a magyar nemzet megőrizhesse tradícióit, kultúráját, és fennmaradhasson, gyerekeknek kell születniük, akik az európai és a magyar értékrendnek megfelelően nőnek fel, és nem a külföldről, akár migráció során idekerülő embereknek kell fenntartaniuk a közösségeket – mondta például a napokban Kásler Miklós miniszter.

A pénzspekulánsok által mesterien megmanipulált Nyugat-Európának is itt az ideje színt vallania: a halál kultúrájának évtizedek óta tartó diadalmenetét meg meri-e állítani, és van-e mersze az életét vállalni. Tragikomikus kisebbségkultuszok lobogtatása helyett az egészséges, a megmaradást jelentő életformát, az értékteremtő családot választani.

Liberális materialistáink természetesen fanyalogni fognak, betegesen irtóznak mindentől, ami természetes. Nekik abortusz kell meg eutanázia, trágár tüntetési jelszavak, a szülés nekik nem szent, hanem „tenyésztési” aktus.

Állnak majd ott szegények az általuk kierőszakolt háromféle illemhely előtt, óriási gondjuk az, fiúk-e vagy lányok, esetleg egyik sem, hát melyik ajtót válasszák? Szerencsétlen idióták.

Nekünk azonban itt van a minden porcikájában igazi nő államtitkárunk, Novák Katalin, aki különösebb cécó nélkül kimondta: a család számunkra egy apát és egy anyát jelent. A többit meg bízzuk rájuk, ha szeretik egymást és az országot, ahol élnek, sorban jönnek majd a gyerekek.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom