Vélemény és vita

Ketyeg az óra

Jól tudjuk Budapesten, mit érez Horst Seehofer német belügyminiszter, amikor azt mondja: három éve hajtogatja, hogy a migrációs kérdés minden politikai probléma eredője, és ha így folytatják, elbuknak

A bajor politikus – és Orbán Viktor – szavait az elmúlt évek véres terrorcselekményei, számtalan zaklatás, gyilkosság igazolja, s a hagyományos nagypártok válságát hozó társadalmi elégedetlenség. Erre jön Michael Kretschmer szász miniszterelnök, a Seehoferrel szövetséges Angela Merkel párttársa, és azt mondja: a német társadalmat fenyegető legnagyobb veszély a szélsőjobb. Minek kell történnie ahhoz, hogy Kretschmer és társai felismerjék végzetes rövidlátásuk eredményét? Hány embernek kell meghalnia ahhoz, hogy a problémákat már ne tudják elhazudni? A német emberek egyre kevésbé hisznek nekik, s lassan,de biztosan kiveszik a kezükből a mikrofont.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom