Bayer Zsolt

Vélemény és vita

Kartávolság (1.)

Álláspont. Képzeljünk el egy átlagos német asszonyt, nevezzük Frau Angelának.

Frau Angela megmagyarázhatatlan és olthatatlan szeretetet táplál a hiénák iránt. Egy napon be is telepít a házába egy tucatot a nevezett vadállatokból. Gondosan táplálja és simogatja őket, megkapó és kedves szelfik is készülnek. Aztán egy napon, amikor Frau Angela elmegy otthonról, a hiénák felfalják otthon maradt családtagjait. Gyerekeit, férjét meg a kedves mamát. Frau Angela hazatérve konstatálja a szörnyűséget, illően meg is gyászolja felfalt szeretteit, ám a szomszédok felvetésére, miszerint nem kellene hiénákat befogadnia a házba, igen hevesen reagál. Kikéri magának, hogy bárki összefüggést keressen szerettei szörnyű pusztulása és a hiénák jelenléte között, és aki ilyet tesz, az ostoba, szűk látókörű gazember. Egyszersmind meg is ragadja az alkalmat Frau Angela, hogy felszólítsa szomszédjait, a sok felesleges és káros akadékoskodás helyett ők is fogadjanak be hiénákat. Családja szörnyű pusztulásából pedig egyetlen következtetést lehet és szabad levonni, mégpedig ezt, hogy nem gondozták megfelelően és elég szeretettel a hiénákat, úgyhogy ezen a fronton további erőfeszítésekre van szükség.

Ez ma a valóság Európában.

Kölnben ezer, Hamburgban és Stuttgartban „mindössze” néhány tucat állat inzultálta a német nőket, lányokat és asszonyokat. Mindjárt az elején szögezzük le: migránsok voltak. Észak-afrikai, arab állatok. Megannyi hiéna. Ezt a nyilvánvaló tényeken túl onnan lehet tudni teljes bizonyossággal, hogy illetékes politikusok továbbá a német sajtó és a német rendőrség össze-vissza hazudozott és hazudozik az egészről. „Nincs bizonyíték rá, hogy az elkövetők migránsok voltak” – hazudja a németek és a világ képébe a kölni polgármester asszony, miközben pontosan tudja, hogy de, igen, azok voltak, és azt is tudja, hogy mindenki tudja. A rendőrség megpróbálja eltussolni az egészet, a sajtó pedig kussol, ameddig csak kussolhat, aztán bocsánatot kér, és „rossz döntésre hivatkozik”. Ismerjük ezt. Ugyanígy próbálják eltussolni Svédországban évek óta a migránsok által elkövetett erőszaktételeket, mint ahogyan Finnországban is, ahová épp csak megérkeztek ezek az állatok, és máris nekiálltak megerőszakolni a finn lányokat. És mindenhol ugyanaz a penetráns, velejéig rothadt duma: „Nem akarjuk élezni a feszültséget”, és „Nincs is összefüggés az erőszak és a migránsok megjelenése között”.

Nyugaton már nem csak véleményszabadság, de tényszabadság sincs. A német sajtó szabadabb és tisztességesebb volt a diktatúrák alatt is. És nincsen pusztítóbb, öngyilkosabb diktatúra a politikai korrektség diktatúrájánál. Nincsenek átkozottabb és pusztítóbb rohadékok égen-földön, mint ezek a bevándorláspárti, liberális disznók, Európa sírásói.

Az európai baloldal és a liberálisok, a Schultz-, Juncker- és Verhofstadt-féle nyomorult gazemberek vallásosan hiszik, hogy Európa minden baját az Európai Egyesült Államok megteremtésével lehet orvosolni. Ehhez viszont fel kell számolni a nemzetállamokat. A felszámolás legjobb módja pedig, ha az ötszázmilliós Európába betelepítünk ötvenmillió migránst, és azokat egy kvótarendszer szerint szétosztjuk mindenhová. Azok majd megoldják ezt a dolgot. Többek között így, ahogy látjuk már most. És Frau Angela, akit vagy zsarolnak valamivel, vagy csak gyáva, vagy egyszerűen elment a maradék esze is, ehhez asszisztál.

Az európai társadalmak ezt persze nem akarják. Éppen ezért rettegésben kell tartani őket. A recept egyszerű, és ugyanolyan, mint volt a szovjet Vörös Hadseregben: a cél az, hogy katonáink jobban rettegjenek saját tisztjeiktől, mint az ellenségtől. Mert csak így lehet ráhajtani őket az aknamezőre is akár. Igen, most is ez a cél. Hogy az európai polgár jobban rettegjen az igazság kimondásától, mint attól, hogy megerőszakolják a lányát, anyját, feleségét, húgát, mint attól, hogy elemésztik a megszokott világát, kultúráját, mint attól, hogy kirabolják, lelövik, vagy felrobbantják alatta kedvenc kávézóját.

S hogy miképpen lehet ezt elérni?

Nos, erről szól ma az életünk.

Ez a véleményterror, a politikai korrektség elmebaja, a mindent elborító hazugság és idiotizmus valódi célja. És ezért van pofája a kölni polgármester asszonynak a történtek után azt tanácsolni a német nőknek, hogyha el akarják kerülni a hasonló támadásokat, akkor „tartsanak kartávolságot az idegenektől, és maradjanak egy csoportban az utcán”.

„Tartsatok kartávolságot a hiénáktól, akiket viszont egyre növekvő számban telepítünk közétek!” – ez ma az európai politikai fősodor jó tanácsa.

És mindez csak a mindannyiunkat fenyegető, külső és belső terror felszíne.

(Folytatjuk)

 

Bayer Zsolt: Kartávolság (1.)Képzeljünk el egy átlagos német asszonyt, nevezzük Frau Angelának - Frau Angela megmagyar...

Közzétette: Magyar Hírlap – 2016. január 6.