Nagy Dóra

Vélemény és vita

Böszmeségek bűvöletében

Gyurcsány Ferenc böszmeséget mondott. Megint

Nyilván, ezzel a kijelentésemmel senkinek nem mondtam újdonságot, hiszen mióta belépett a politikai erőtérbe mást se csinál, csak gyalázkodik vagy esztelenségeket beszél. Ám, mivel a masszív szektára emlékeztető követői egyszerűen nem engedik, hogy a feledés homályába vesszen az ország egyik legkártékonyabb miniszterelnöke címét kiérdemlő Gyurcsány, így nem hagyhatók figyelmen kívül magyargyalázó szavai.

Főleg nem olyankor, amikor a „függetlenül objektív”, vagy „objektíven független” médiában még partnere is akad folyamatos böszmeségének hangoztatásában, mint ahogyan az eddig ellene, most azonban már mellette pózoló ellenzéki alakulatok is szívesen asszisztálnak a jelenlétéhez. Gyurcsányról tudjuk, hogy a hideg futkos a hátán, ha meghallja, hogy továbbra is élnek a Nagy-Magyarország egykori területén magyarok, pláne kiborul, ha még teszünk is azért, hogy magyar szóra magyar szó feleljen a nem kért, de elviselt határokon túlról. Úgy általában a magyar, a nemzet, a haza szavak sincsenek ínyére, mint ahogyan a családokat se tartja sokra. Azt meg pláne nem bírja szó nélkül hagyni, ha akadnak olyan „elvetemültek”, akik szeretnék, ha Magyarország magyar ország maradna, és ennek érdekében a kormány erősíteni igyekszik a családokat.

Gyurcsány Ferenc éppen ezért a napokban a családtámogatási programmal kapcsolatban a következőt bírta mondani: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.” A téma kontextusában ez azt jelenti: azok a fiatalok, akik igénybe veszik, vagy vették a különböző családpolitikai támogatásokat, azok prostituálták magukat, ugyanis nyilvánvalóan a Fidesz–KDNP megvette őket, és csak és kizárólag a pénz miatt vállaltak, vállalnak gyermeket. Ezt a bicskanyitogató megállapítást erősíti egy másik roppant „független” és még „objektívabb” lap hasábjain szintén mostanában napvilágot látott kirohanás, ami a családvédelmi terveket, a kommunizmus terhességmegszakítási tiltásával vonja egy kalap alá. Mint megtudható, akkoriban mindenki kénytelen volt vállalni a nem kívánt gyermeket, akik boldogtalan környezetben nőttek fel, a mostani intézkedések pedig ezt az időszakot idézik, csak most pénzért vállalnak az emberek gyereket, akiket nyilván nem fognak szeretni. Balliberáliséknál úgy látszik elképzelhetetlen, hogy valaki önként nagycsaládot, vagy egyáltalán gyereket akarjon, sőt ennek még örüljön is, hiszen ezzel az „én” szorul háttérbe, az pedig lelki nyomorba dönt mindenkit. Szerintük. Ebből következően a Gyurcsány Ferenchez hasonlók számára a támogatás és az önkéntesség fogalma is teljesen ismeretlen. Ők nyilván a diktátumokat, a tiltásokat és a kényszert tekintik megfelelő eszköznek. Az ösztönzés, a támogatás, a választás és a biztonság náluk nem opció.

Jól tudjuk, hogy a hatalom mellett a pénz a másik dolog, ami megmelengeti „igazmondó” Ferenc szívét. Ő ennyit fogott fel tehát ebből az egészből. Meg persze annyit, hogy ő erre a pénzre nem teheti rá a kezét, és ezek a megátalkodott magyarok még mindig nem akarják megdönteni az Orbánt. Sőt még gyerekeket is szülnek, ahelyett hogy a migránsoknak örülnének. Ezért Feri fogja magát, bemegy a tévébe és burkoltan leprostizik mindenkit, aki gyereket mer vállalni. Pontosabban nyilván ez a jelző csak azokra vonatkozik, akik a Fidesz–KDNP-re szavaznak, nem az ő leharcolt és bukottakból álló szektájára. Mert aki az ellenzékiekre szavaz, az szeretetből vállal gyereket, aki pedig a kormánypártokat támogatja, az csak prosti lehet. Böszmeség ez a javából. Nem tudom hova tenni, hogyan juthat valakinek a gyerekszületésről a prostitúció az eszébe, de maradjunk annyiban, hogy egészségesen és nemzetben gondolkodó emberben fel sem merül ez a gondolattársítás. Sokadjára is az a tanulság, hogy nemcsak mi, hanem Gyurcsány is jobban járna, ha nem zúdítaná rá gyűlölettől fröcsögő gondolatait a nyilvánosságra. Ugyanis hiába mosolyog és igyekszik roppant negédesen tálalni mondanivalóját, a nemzet iránt érzett perzselő haragja és undora átsüt minden szaván. Nehéz eldönteni mi a felháborítóbb: az, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is folytathatja közéleti ámokfutását, vagy az, hogy ehhez még mindig asszisztál a „független” és „objektív” média? Mindenesetre visszavonulásról szó sincs, hiszen most már Dobrev Klára is belépett a küzdőtérre, így duplán kaphatjuk a dózist torzulásaikból. Pedig az ő esetükben az egynél csak a kettő rosszabb. Az ég irgalmazzon nekünk!

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom