B. Boogieman

Vélemény és vita

Bajnai pedofilja (Tutiblog)

Vélemény

Sípos Pál Tutiblog
Ők, a liberális pedofilok általában megússzák ezeket a dolgokat, hasonlóan a BBC mókamesteréhez, aki szintén liberális pedofilként molesztálta a mi magyar pedofilunkhoz hasonlóan a TV-ben a gyerekeket. De ők nem gázosak, sőt, ők alapvetően hihetetlenülszeretnivaló, jófej emberek, amolyan Michael Jackson típusok. A hevesebb vérmérsékletű melegjogi aktivisták szerint gyorsan hozzá is kéne csapni egy P-t az LMBT-betűszóhoz, hisz szegény pedók kimaradtak a sikersztoriból, ami által már a „parafília” szó használata is felveti a rejtett homofóbiát. A liberális pedofilokkal általában nem történik semmi. Se az áldozataikkal, se azok szüleivel, se velük. Ők így megússzák. Nem mennek dutyiba, nem koncolják fel őket lincselő tömegek, az áldozataik nem írnak glosszákat a The Guardian vagy a New York Times véleményrovatába, és az ügyeik sem futnak tovább két-három hétnél.

Node vannak ám más pedofilok is. Gyermekek ártatlanságában tocsogó, erőszakos, büdös, akasztanivaló pedofilok, akik elrabolják a gyermekek jövőjét, meggyalázzák az ifjúságukat. Akiknek legszívesebben a beleit kellene kitépni azért, amit tettek, és akiknek a mocskos tette abszolút rávilágít arra a Szervezetre is amely képes szó nélkül megtűrni ilyeneket a sorai közt:ők a pedofil papok.
 
A liberális logika szerint ugyanis a pedofil papnál nem is az a gáz, hogy pedofil, hanem hogy pap! És ezért szépen hozzáférkőzik a gyerekekhez, hogy aztán a Püspök atya szépen elsikálja a huncutságokat, és majd csak 40-50 év után derül fény arra, hogy Tibi atya kinek a köldökéből szürcsizte a pálinkát, és kivel simiztette meg a brét egy szentképért. Természetesen, ha a liberális pedofil él vissza azzal, hogy egy liberális gyakorlógimnázium magyartanára, tévés gyerekműsor-vezető, az nem olyan, mintha valaki azzal él vissza, hogy pap. Kettős Mérce No.1. Amit a pap tesz égbekiáltó bűn, amit a liberális pedofil tesz, az csak egy nagyon rétegelt formájú szexuálisidentitás-féleség. Kettős Mérce No.2. Ezen túl meg, amit a liberális pedofil tesz, annak semmi köze a liberalizmushoz, a liberális politikai szervezetekhez, amiknek tagja, míg a pedofil pap számára az egész Egyház nyújt fedezéket évezredek óta, tehát ugyanannyira mocskos ő is mint az, amit a pedofil pap csinál. Kettős Mérce No. 3.

Akkor tisztázzuk ezúton a Toronyház szerkesztőségének véleményét: a pedofília parafília. Abból is a legborzalmasabb. A pedofilokat a társadalom azon selejtjének tartjuk, akiket azonnal vonnánk ki a forgalomból. A pedofil mindent és mindenkit bemocskol a tettével, így – bár azért a katter vonal elég erős nálunk - mi a pedópapokat pláne máglyán égetnénk el, és a Pápánkkal egyet értve nincs helyük az Egyházban, és zéró tolerancia van érvényben. Az Egyháznak is vezekelnie kell azért, amik történtek, a sikáló püspökatyákat meg legszívesebben behajigálnánk valami bányába.

Épp ezért amikor a ballibek és széllibek elkezdenek siránkozni, valójában magukat leplezik le ezekkel az eszmefuttatásaikkal. Mert Bajnai pártját, ahogy az egyházat is marhára mocskolja ez a botrány, ahogy Bajnai Gordon, épp olyan, mint a drága Püspökatya, aki frankón elsikálja Tibi atya kis játékait. És igen, rájuk is ömlik most a mocsok, meg a magyar igazságszolgáltatásra, meg arra, hogy a jó kis ballib oldal valójában pont úgy viselkedik, mint az általa öklözött Katolikus Egyház azokon a rosszabb napjain, meg éveiben, amikor nem Ferenc pápa rugdosta volna ki a pedópapokat sorra, és tett volna számtalan gesztust az áldozatok felé.
 
Vajon Bajnai a magánvagyonából fog kárpótlást adni az áldozatoknak, akiket Sipos Pál mocskos üzelmei tettek tönkre?
 
Vagy arrafelé pont annyi kell Bajnai Atyának, hogy Sipos kellő hangsúllyal adja elő a „fasizmustól rettegő zsidó” standard siralmát, hogy védelmet élvezzen mindentől, hisz ha mondjuk pár feldühödött szülő elkapná az utcán, és mondjuk helyszínileg agyonverné, amit megértenék, akkor egész biztos életbe lépne Kettős Mérce No.4. miszerint nem az életeket tönkretevő pedofil állattal végeztek elég vigilante módon az áldozatok, hanem Magyarországon zsidókat bántalmaznak.
 
Nem akarunk ötletet adni, viszont azt őszintén állíthatjuk: mi nem működtetünk kettős mércét. Így Sipos Pállal szemben is csak annyit tudunk kívánni, hogy kapja meg azt, amit érdemel.
 
 
Forrás: Tutiblog.com