Bayer Zsolt

Vélemény és vita

Allah akbar!

Álláspont. Hétfőn a debreceni befogadó táborban összeveszett két bevándorló.

A hírek szerint az egyik megtaposta a másik Koránját. Erre föl vagy száz igaz iszlámhitű kiözönlött a közeli utcára, és randalírozni kezdett. Kukákat gyújtott fel, flaszterrel és kövekkel dobálta az arra járók autóit, közben azt üvöltözte, hogy „Allah akbar!”.

Egy percig sem vonom kétségbe, hogy létezik olyan kultúra, amelyben ha összeveszik valaki valakivel Korán-taposás ügyben, akkor az utcára vonul, és azokat kezdi dobálni és vegzálni, akik nem taposták meg a Koránt, viszont etetik és fedelet adnak a feje fölé.

Nem vonom tehát kétségbe ennek a kultúrának a létezését, viszont
a: teszek én az ilyen kultúrára,
b: kétségbe vonom, hogy az ilyen kultúrának létjogosultsága van a hazámban és Európában.
Továbbá: egy kicsit sem érdekel, hogy szegény bevándorlók sokat gyalogoltak és fáradtak, valamint frusztráltak.

Nem érdekel, hogy a túlzsúfoltság miatt is ki vannak borulva.
És az sem érdekel, hogy a bizonytalan helyzet miatt pattanásig feszültek az idegeik.
Mindenki idegei pattanásig feszültek.

Ez a világ élhetetlen és borzalmas – hát ezért. Ám ha valaki eljön otthonról a jobb élet reményében, az ne hajigáljon köveket, ne fenyegetőzzön, és ne üvöltse a reformáció fellegvárában demonstratíve, hogy Allah akbar.

Hanem húzza meg magát, fogja be a pofáját, és köszönje meg, ha kap valamit.
Vége van a politikai korrektségnek menekült- és bevándorlásügyben is. Hétfő óta vége van.
A helyzet eddig is elviselhetetlen volt, de hétfő óta már egyszerűen tűrhetetlen. Még csak az hiányzik, hogy a debrecenieknek, a bicskeieknek és a többi „bennszülöttnek” kelljen mostantól félnie, mert a kedves bevándorlóknak kinyílt a csipájuk.

Minden, ami most történik, homoszexuális házasságtól a bevándorlásig a liberalizmus teljes csődje. És ez akkor is tragédia, ha amúgy ez a sok kretén éppen most nyeri meg nekünk a 2018-as választást is.
Tragédia, mert ebben is lehetne társadalmi konszenzus, egyetértés, ha a józan ész és a primer önfenntartás ösztöne működhetne a maga normalitásában. De nem működhet, mert itt vannak a liberálisok. Akik menet közben elvesztették az eszüket, valamikor az első lépéseket követően.

Giorgio de Santillana professzor egy teljesen más ügy kapcsán felhívja a figyelmet a következőre:
„Századokon át visszhangzik Al-Biruni csodálkozása afölött, hogy – amikor ezer évvel ezelőtt e tudósfejedelem fölfedezte, hogy az akkor nyomorúságos csillagászoknak tekintett indiaiak fényszögeket és eseményeket számoltak ki csillagok segítségével – egyetlen általa megnevezett csillagot sem tudtak neki megmutatni. A csillagok számukra tételekké egyszerűsödtek, ahogy majd újra Levellier és Adams számára, akik életükben meg sem nézték a Neptunuszt, bár ők számolták ki és fedezték föl 1847-ben. Hasonló viszonyulás alakulhatott ki az aztékokban és majákban is, soha véget nem érő számolásaik közben.”

Így jártak a liberálisaink is, véget nem érő jogvédelmeik közepette. Nagyon sok évvel ezelőtt beszorult a fejük a seggükbe, és képtelenek kihúzni onnét azóta is. Ezért remek elméleteik vannak mindenféléről, viszont halvány fogalmuk sincs a valóságról.

Ha pedig hirtelen mégis beköszön hozzájuk Valóság nevű nagybátyánk, akkor lehazudják őt, mert teljesen összezavarná aktuális elméleteiket. Így jártunk hétfőn is, amikor a törő-zúzó, gyújtogató bevándorlók képei bejárták a sajtót, ám a 444 és a HVG idiótái inkább hazudoztak kicsit, azt állítván, hogy mindez nem is volt. De ha volt, nem úgy volt. A Népszabadság szerkesztőségi vezércikke pedig arról értekezett, hogy Orbán mennyire boldog, mert lám-lám, most a bevándorlók önmaguk furkósbotjaivá válnak, és Orbán ezért pezsgőzik.

Ha csak úgy nem…
Pár napja pedig egy másik barom arról írt, hogy ő rájött, Orbán tényleg nem akar bevándorlókat látni Magyarországon.

Ejha! Micsoda éleslátás…

Amúgy összességében nem olyan bonyolult ez az egész. A bevándorlók menjenek haza. Ha őrjöngenek az utcáinkon és fenyegetőznek, akkor pedig nem kell megvárni semmiféle hivatalos eljárást, hanem azonnal ki kell őket takarítani innen.

A menekültek, amennyiben igazolni tudják magukat, és bizonyíthatóan menekültek, természetesen maradhatnak. De a törvényeinket be KELL, a kultúránkat pedig tiszteletben KELL tartaniuk. Ha nem megy, mehetnek ők is, isten hírével.

És ne feledjük, egy pillanatra sem: ahonnan ezek az Allah akbart üvöltöző gyújtogatók érkeztek, ott egy európai öt percig sem maradna életben. Csak azért, mert meggyilkolnák. Vagy agyonlőnének bennünket, vagy még meg is kínoznának.

Úgyhogy a türelmünk már így is végtelen. De az elmebajból elég volt!

 

Bayer Zsolt: Allah akbar!Hétfőn a debreceni befogadó táborban összeveszett két bevándorló - A hírek szerint az egyik...

Posted by Magyar Hírlap on 2015. június 30.