Horváth K. József

Vélemény és vita

Kelemen Annának nem kellenek a komcsik

NAPI KOMMENTÁR

Kelemen Anna, az egykori pornószínész és prostituált a HírFM Bezzeg című műsorában bevallotta, hogy „Igen, fideszes vagyok”. Sőt, azt is elmondta, hogy Orbán Viktort vezérnek és hősnek tartja. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Milyen érdekes, hogy az egykor keményen kokainozó celebnek azért annyira nem ment el az esze, hogy például a legújabb, Vona Gábor-féle párthoz álljon, netán Jakab Péter mellé szegődjön, vagy Ujhelyi Pityeszt kövesse. Esetleg Márki-Zay új pártjának legyen a celebje, vagy Mesterházy Attilát részesítse előnyben. S ne feledkezzünk meg a mi jó Szanyi Tiborunk ISZOMM pártjáról sem, mert az is sorban áll az állami támogatásokért. Ezeknek marad a saját kinevelésű, mocskos szájú Pankotai Lili.

Tudjuk jól, hogy ezeknek az új törpepártoknak, bármit állítanak is magukról, kivétel nélkül baloldali közösségeknek nem az a céljuk, hogy választást nyerjenek. Láthattuk 2022-ben is, hogy hiába fogott össze öt-hat párt Orbán ellen, minden eddiginél nagyobb vereséget szenvedtek. Pedig akkor már a guruló dollárok is nagy lendülettel érkeztek, leginkább Bajnaihoz Londonba, hogy onnan a választási kampány kiadásait számolatlanul finanszírozni tudják.

A hírek szerint ez a folyamat azóta sem állt le.

Jobban jár tehát valaki, ha részese a nagypolitika perifériájának, mintha teljesen partvonalon kívül reked. Láthatjuk a kutyapárt példáját, amely még sosem került be a parlamentbe, de az egy százalékos küszöböt átlépte, így mindig jutott annyi pénz a konyhára, hogy a párt vezetése különösebb munka és szakértelem nélkül hasonló jövedelmekre tegyen szert, mintha országgyűlési képviselők lennének.

Ebből is látszik, hogy a baloldali politikusok soha nem abból indultak ki, hogyan tudnának segíteni a magyar embereken, milyen módon tudnák gyorsabban tolni a haza szekerét, hanem mindig is az volt a céljuk, hogy saját életszínvonalukat minél magasabb szinten biztosítsák.

Ez mérhetetlen mocsokság, de feltétlenül igaz, és egyáltalán nem meglepő a baloldaltól.

Nekik ugyanis most is az a jó, ami a magyarok zsarolóinak, politikai ellenfeleinek. Ha Jakabot, Mesterházyt, Szanyit, Ujhelyit nem rúgta volna ki a saját pártjuk, mert már ott is könnyűnek találtattak, akkor most is ott küzdenének régi helyükön a migránsok betelepítésének engedélyezése mellett. Azért küzdenének, hogy igenis lehessen az LMBTQ-aktivistáknak érzékenyíteni az iskolákban, az óvodákban, amit már a férfias vonásokat viselő David Pressman asszony, a saját elmondása szerint férjével húsz éve házasságban élő amerikai nagykövet is támogat. Ugyanezek a nagyszerű kommunisták kiállnának a háború mellett, szembemenve a magyar lakosság nyolcvan százalékának akaratával, mert annyira nincs választói támogatásuk, hogy csak akkor remélhetnek hatalmat, ha a Nyugat gazdasági erővel kihúzza a szőnyeget a magyar kormány lába alól.

Ez Magyarország pusztulásához vezetne, a keresztény világ iszlamizációjához, a magyar hagyományok megszűnéséhez, a Föld színéről való eltűnéséhez.

Lehet, hogy Kelemen Anna drogozott hajdan, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy mindig két lábbal állt a földön. Így vagy úgy, mindig gondoskodott magáról, nem állt sorba szociális segélyért. Megvan tehát a magához való esze, hogy a meglévő politikai kínálatból a saját érdekeinek megfelelő közösséget válasszon. Szerencsére erről Lentulai Krisztián műsorvezető-riporter és a HírFM jóvoltából értesülhetett a világ.

Milyen érdekes, hogy a Kelemen Annáról könyvet is író Havas Henrik ezt a közélet szempontjából nagyon is fontos hírt képtelen volt nyilvánosságra hozni, noha Havas mindig jobboldalinak vallotta magát. Tudjuk, Havas legalább annyira jobboldal, mint Márki-Zay Péter vagy Gyöngyösi Márton. De folytathatjuk a sort Jakab Péterrel és Vona Gáborral is.

Ezek a legények alapvetően gyurcsányisták, illetve a saját szekerüket toló zsebpárti, megélhetési politikusok. Bármit is mondanak, minden szavuk félrevezetés, mert legjobb esetben is a zsákutca felé veszik az irányt.

Lehet fanyalogni, hogy Kelemen Anna mellett korábban Kis Grofó, meg Győzike, alias Gáspár Győző is a Fidesz mellé állt. Ám a fanyalgók egyetlen okot sem tudnak felhozni, hogy ezek a hölgyek és urak miért nem a gyurcsányistákat tisztelték meg rokonszenvükkel.

Ez a régi komcsi bagázs csak a régi komcsiknak kell, akik szerencsére egyre kevesebben vannak.

A 2024-es választásokon is ki fog derülni.

A szerző szerkesztő

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom