Galsai Dániel

Vélemény és vita

Geri bunkósága

Fricska. Karácsony Gergely személye egyetlen bővített mondatba sűrítve: „Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken elnök úr, ugyanis emberek beszélgetnek egymás között”

Mindezt a Városháza-botrány hivatalos vizsgálóbizottsága előtt mondta. Hagyjuk a káromkodás tengermély bunkóságát – Ferenc testvér őszödi beszéde óta tudjuk, hogy feléjük ez a politikai kommunikáció része. Fókuszáljunk inkább arra, hogy a bájmosolyú lúzer milyen plasztikusan tudja pökhendi ostobaságát közvetíteni.

Tudvalévő, hogy ez a bizottság haszontalan, Karácsonyék delegáltjai vannak többségben, akkor is megpróbálnák elsikálni az ügyet, ha maga helyett egy teknősbékát küldött volna az ülésre. Azzal jobban is járt volna. Az ugyanis nem beszédes fajta, így nem tudott volna olyan ostobasággal védekezni, hogy csak „emberek beszélgetnek”. Igen, Geri, a nyakatokig érő botránynál a ti embereitek beszéltek a ti embereitekről. Ezt talán még az értelmesebb teknősbékák is értik.

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

A kazah kaland

ĀA mostani, lényegében „egyéjszakás” (kazah) kaland tehát még nem okozott maradandó károsodást a térség geopolitikai egyensúlyában