Galsai Dániel

Vélemény és vita

Primitív

Fricska. Ismét egy szellemi etalon. A szép jövő egyik záloga. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke

Akire állítólag százezreknek-millióknak kellene jövő tavasszal szavazni, a következő kommentet írta a világhálóra: „A WC a következő ajtónál van, miniszter úr.” A képen Szijjártó Péter külügyminiszter látható, amint – miközben négy nap alatt bejárta a Baltikumot, éppen Szlové­niában tárgyalt, és még előtte volt egy Türk Tanács-ülés a messzi Keleten – kora reggel súlyt emel, szabályosan, guggolásból indítva az emelést.

Szabóból ennek kapcsán ez jött ki, na! Amúgy fél óra múlva megváltoztatta a szöveget, ekképpen: „Itt épp mit csinál, miniszter úr?” Most mit lehet erre mondani? Pitiáner, ócska, szellemtelen, primitíven vulgáris, még visszakozni is csak úgy tud, hogy még ostobábbnak mutatja magát. Virtuálisan létező pártjában nyilván senki sem emel súlyt, ő sem ért semmit, nejlonfeministaként biztos tagja lehet 2022 után az ellenzéki vécécsésze-frakciónak!

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

A pénzmosók paradicsoma

ĀEsetünkben több szálon futó, komplex terrorfinanszírozásról van szó, amit a FIU nem küldött tovább, ezzel késleltette az ügy felderítését

Csizmadia László

Csizmadia László

Emlékezet, tanulság, tanítás

ĀAz igazmondás erejével magunk mellé kell állítani és közénk kell hívni az érvekkel meggyőzhetőket