Galsai Dániel

Vélemény és vita

Egyenes derékkal

Fricska. A magyar labdarúgó-válogatott tagjai nem borultak fél térdre kedd este, az írek elleni mérkőzés előtt

Hittel vallom, hogy nemcsak igazuk volt, de ezzel még emberi és sportemberi nagyságukat is bizonyították. Ugyanis egy férfi – nem térdel le, csak az Isten és a szerelme előtt. Pláne nem egy ócska és hazug politikai bohózat, egy agresszív kisebbségi terror miatt.

Persze a mi gyalázatos balliberális ellenzékünk most sem tagadta meg magát. Niedermüller Péter: „Ezért megkapták a publikumtól a »Szép volt, fiúk! elismerést.« Na, pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…” Polgármester úr, kvittek vagyunk: a játékosokat és a sok tíz- és százezer sportrajongót sem érdekli az ön becstelen személye!

Mert azok a jobbára férfiak (vagy büszke nők) szeretik a hazájukat, nem akarják kiirtani a nemzeti oktatást, és nem tartoznak fűnek-fának egykori munkahelyén, a híres Humbold Egyetemen.

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

Féltérden

ĀKözben pár napon belül megindul ide Budapestre Európa, jönnek a csoportmérkőzések – és jönnek a térdeplők. Akkor is jönnek, ha tudvalevően és tényleg a magyar nép sohasem térdel le, és ezen a Nyugat sem változtathat

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Szivárvány

Ā„Milyen szép!” – sikoltott föl a kislány, amikor meglátta a szivárványt