Dippold Pál

Vélemény és vita

Gyurcsány beböszmedt

Szemkilövető Feri, a magyar baloldal szellemi vezére ismét akcióba lendült. Nem csoda, az egykori KISZ-titkár élete nem más, mint a folyamatos akciózás

álláspont

Jól megtanulta az ifjúkommunista mozgalomban, hogy az élet lényege az akcióterv végrehajtása. A későbbi bukott miniszterelnök technikatanárként szerzett diplomát a pécsi tanárképzőn, másik szakja a biológia volt. Később mindkettőt igyekezett hasznosítani munkálkodásában. A biológiából a növénytan érdekelhette, erre utal szakdolgozata, amely a Balaton-felvidék borászatáról szólna, ha meglenne. De nincs. A szeszesitalok iránti vonzódása azonban megmaradt.

Feri, aki sokaknak a világítótornyot jelenti a sötét kommunista éjszakában, a tőle megszokott gátlástalansággal irányítja a koronavírus-járványhoz illesztett halálkampányát. Most éppen az a baja, hogy Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában bizakodón beszélt a pandémia elleni védekezés eredményeiről, azt is hozzátette, hogy neki is jól jön majd egy sör az újranyitott teraszok egyikén.

Gyurcsány ezen nagyon beböszmedt. A haladó hülyék legnépszerűbb internetes fórumán felszólította a magyar miniszterelnököt, hogy kérjen bocsánatot „röhincséléséért”, amivel a szerinte a halálos áldozatok számát tekintve világelső ország vezetőjeként megsértette az áldozatokat és az őket gyászolókat.

A képmutatás mesterfogása ez. A számító gyűlölettechnika tudósának újabb viszálygránátja. A cél egyértelmű, megzavarni a vírus elleni védekezést, bizonytalanságot kelteni a vészből egyedüli kiutat jelentő oltási programmal kapcsolatban. Sunyi módon eltagadni annak sikerét, a kormány ellen hangolni a veszélyhelyzet miatt megtépázott lelkű népet.

Kár arra erőt fecsérelni, hogy észérvekkel cáfoljuk Szemkilövető Feri aljas rágalmait. Felmérgelni sem kell magunkat elszánt gyűlölködésén, és számháborúba sem érdemes belemenni halottaink kapcsán. Egyre világosabb, hogy a baloldal a minél rosszabb, annál jobb módszerével akarja megszerezni a politikai hatalmat. Nem beszélve arról a szomorú tényről, hogy ha a valódi bűnösöket kell megnevezni, azokat, akik mulasztásaikkal a kezdetektől fogva akadályozták a koronavírus elleni védekezést, egyértelműen a magát baloldali összefogásnak nevező szivárványos moslékkoalíciót lehet megjelölni.

Szemkilövető Feri és eszmetársai lelkén szárad sok-sok, egyébként talán megmenthető magyar ember halála. A velük rokonszenvezők, a rájuk hallgatók közül is jó néhányan váltak súlyos beteggé vagy haltak bele a pusztító kórba, mert lebeszélték őket az oltakozásról. Főleg a keleti vakcinákat támadták és támadják máig is.

A gyilkosokat néven kell nevezNI, írta Nagy Gáspár abban az időben, amikor Gyurcsány még a kalapácsreszelés fogásait tanulta az iskolában. Azok, akik a fenyegetőző DK-führert a parlamentben, a pártjában vagy akár csak szövetségesként is támogatják, bűntársak, vagy Szemkilövető Ferihez hasonlóan bolondok.

Megérhetjük még azt az időt, amikor az oltásellenes balfékek és híveik alufóliasisakban osztják majd itt az észt arról, hogy a kínai és az orosz vakcinák tulajdonképpen folyékony mikrocsipek, amiket azért adnak be, hogy a leggyorsabb, 5G-s informatikai technika segítségével jól megmanipulálják az embereket. A tébolynak erre az állomására akár legyinthetnénk is, ha nem tarthatnánk komolyan attól, hogy a baloldal gátlástalan hataloméhsége még erre az eszement téveszmerendszerre is rárepülne, ha az kormányra segítené őket.

Szerencsére nem így állunk. Így bőven küldhetünk egy dalsort a technikatanárnak: Gyurcsány Feri kérjél bocsánatot, mert nem mutatom meg a kacsámat ott.

(A szerző  vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Vári F. Teofil

Vári F. Teofil

Brüsszel elfajzása

ĀEgy ókori római jogelv szerint a jog az igaz­ságosság és a méltányosság művészete, és jó esetben az ebben a szellemben fölálló jogrend az adott társadalom összetartó szövete

Rab Irén

Rab Irén

Mi nyitunk, ők zárnak

ĀMialatt a Bundestagban a képviselők a legújabb járványügyi törvényjavaslatról vitáztak, az épülethez vezető sugárúton tüntetők ezrei tiltakoztak a tervezet ellen