Galsai Dániel

Vélemény és vita

Védhetetlen

Fricska. Kedves épeszű honfitársaim, ne tiltakozzanak, ne döbbenjenek meg azon, hogy az egykoron Európa-szerte elismert futballkapust, Petry Zsoltot megalázó módon, azonnali hatállyal kirúgták a német Hertha BSC kapusedzői posztjáról

Nincs itt semmi látnivaló. Petry ugyanis nem értett egyet Gulácsi Péter (a magyar válogatott jelenlegi hálóőre) azon nyilatkozatával, amelyben az LMBTQ-házasságok, pláne gyerek-örökbefogadás mellett állt ki. Még csak nem is tagadták, bejelentették, hogy nem sportszakmai döntést hoztak, Petry munkájával elégedettek.

Az elsöprően szólásszabad, csudálatos nyugati liberalizmus ezt nem tűri el! Ahogy természetesen Soros-terv sem volt, hiába írta le rögeszméit sokszor a fanatikus tőzsdecápa, a minden ízében igaztalan hetes cikkely szerinti eljárások is fennmaradtak az EU szabadelvűségének rostáján, és a német közmédia is hazudhatott a Magyarországon tomboló nácizmusról. Minden összefügg, minden logikus, a kép összeáll. Bólogató kapusok kellenek az öreg kontinens szellemi terroristáinak.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom