Dippold Pál

Vélemény és vita

Halálbaloldal

A magyar halálbaloldal a világdivatnak behódolva nem tesz mást, mint az általuk annyira fejlettnek mondott liberális eszmerendszer hazugságaival köpködi tele Magyarországot

Az ő világukban semmi nem az, ami, vagy aminek lennie kellene, náluk minden és mindenki más. Más, mint a normális. Ez baj, hiszen semmiféle emberi közösséget nem lehet hazugságokra építeni és hazugságokkal működtetni.

Hosszú ideje pusztít a koronavírus-járvány, áldoza­tai­nak száma egyre nő. Milliókról beszélünk. Most ne nézzünk szét az egész világban, maradjunk itthon és kontinensünkön. Parlamentünkben a baloldal képviselői ormótlan hazugságokkal támadtak a kormányra. Azt rikácsolták, hogy rosszul kezeli a pandémiát, tönkretette az egészségügyet, hogy a vírus elleni védekezés egyetlen ellenszeréből nem szerzett be eleget, meg még azt is mondták, hogy romokban az ország, és hogy nálunk a legrosszabb a helyzet.

Mindezt Orbán Viktor és a kormány tagjai tételesen cáfolták. Ám hiába mondanák el százszor is, hogy a baloldal hazugságaiból semmi nem igaz, mindez csupán azt eredményezi, hogy újabb és újabb valótlanságokkal állnak elő. Ha nálunk hiányozna a jogállamiság, és diktatúra lenne, ezek a derék ál- és rémhírterjesztők már régen nem a parlamentben, hanem rácsok mögött ülnének. Ám ők azt harsogják zúgva a szélnek, hogy a kormány nem fogadja el az ellenzéki önkormányzatok hatalmas oltópont-kialakítási segítségét.

Hát persze, hogy nem, hiszen oltópontból még több is van a szükségesnél, a védekezéshez csupán egyvalami hiányzik, de az nagyon, a vakcina. Elsősorban azért, mert a baloldal brüsszeli barátai úgy elrontották a szérumbeszerzést, ahogy csak lehetett. Ráadásul azt hazudták, hogy a gyógyszergyártók az unió orszá­gaival kötöttek szerződéseket. Hát nem. Szombaton lebuktak, Brüsszel bevallotta, valóban a bizottság szerződött a gyártókkal. Az európai egyesült államok hagymázas víziója itt is csődöt mondott.

A magyar kormány azonban szerencsére még időben, hónapokkal ezelőtt elindította az uniótól független vakcinabeszerzési tárgyalásait. Amikorra kellett, rendelkezésünkre álltak a kínai és az orosz ellenanyagok. A szemkilövető Gyurcsány irányította egyesült baloldal már a kezdetektől fogva támadta a keleti vakcinákat. Hazugságaikkal összezavarták és elbizonytalanítottak sokakat – köztük saját híveiket –, akik a keleti vakcináktól is megkaphatták a védelmet. Politikai céljuk egyértelmű: a minél rosszabb, annál jobb nekünk elve alapján így gondolják megszerezhetőbbnek a hatalmat. Hogy addig ez hány ember halálát jelentené, nem számít.

Lassan azért eljutottak addig, hogy kimondták, a keleti vakcinák is jók. Azonban a lassan mozgó apparátus alsóbb szintjein nehezen tudták leállítani a gépezetet, ha ez egyáltalán megtörtént. Előkerültek a potenciális gyilkosok: a kínai vakcina beoltását megtagadó erdőkertesi orvos, a szakpolitikusnak titulált élet- és oltásellenes Komáromi Zoltán és a kínai vakcinákat elsinkófáló XVIII. kerületi polgármester.

Ő Szaniszló Sándor, a szocialistából Gyurcsány-pártivá váltó figura, aki éppen azoktól vette el ócska hazugságaival az életmentő szérumot, akiknek a védelme rá van bízva. A halálbaloldal politikusaira a szereptévesztés jellemző. Szaniszló hatáskörét túllépve avatkozott be az oltási rendszer működésébe, az erdőkertesi orvos meg a szintén doktor Komáromi gyógyítóként szerepelt le, a parlamentben ordibáló feletteseik meg újfent azt igazolták, hogy életellenesek.

A polgármester ráadásul még a neve jelentésével is szembemegy, rá aztán igazán nem mondhatjuk, hogy állhatatos, szilárd és dicső. Szaniszló inkább hazudozó pondró.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Vári F. Teofil

Vári F. Teofil

A nemzeti méltóság napja

Ā2022 tavaszán is, a választások idején is meg kell mutatnunk, hogy van erőnk és bölcsességünk az örökségünk megvédéséhez, nemzeti méltóságunk magtartásához. Azt kívánom magunknak, hogy 1848 művének maradjunk mindvégig méltó örökösei!