Galsai Dániel

Vélemény és vita

Jakabizmus

Fricska. Pofátlan jópofa alak ez a Jakab Péter! Akár nevetni is lehetne rajta, ha az ember keze nem szorulna minduntalan ökölbe

Az Azonnalinak adott interjúban így sikerült magyaráznia ideológiai metamorfózisát (értsd: eszetlen és parttalan zsidózását): „Lehet, negatívan hatott rám az a közeg, ami most már a Fidesz táborát erősíti. Hívhatjuk Mi Hazánknak is.” 

Péterünk 2004-ben végzett történelemtanárként, 2009-2010-ben ezt a tudományt oktatta is. De közben elementárisan hatott rá a Fidesz, amely párt folyamatosan zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus ellen, továbbá a Mi Hazánk, amely akkor még csírájában se létezett. Ilyen bonyolult ifjúkora volt a mi Péterünknek.

Ezért kellett aztán elárulnia a Jobbik eredendő szellemiségét (Vona Gábor segedelmével), szembeköpnie a 2006-os gyurcsányi rendőrterror jobbikos áldozatait, kizárnia és ellehetetleníteni e minden, párton belüli riválisát, majd húszról hat-hét százalékra leküzdenie pártja népszerűségét. És végül befeküdnie a terrort irányító Gyurcsány nászi ágyába.

Kapcsolódó írásaink

Szakály Sándor

Szakály Sándor

Valóban?

ĀSok-sok minden előkerülhet a ládafiából. Olyan dolgok is, amikre esetleg már nem is emlékszünk, hogy mikor és miért kerültek oda