Galsai Dániel

Vélemény és vita

Öngól

Fricska. Stummer János Jobbik-maradvány drámai hangú videót gyártott, amelyben feltűnik Jakab Péter pártelnök is

Ez már előre vetíti, hogy itt ismét valami ordenáré hazugság készülődik! S lőn! Stummer szerint „Orbán Viktor egy saját alagutat akar magának építeni a Puskás Stadionba kétmilliárd forint értékben.” Ráadásul titokban, de a jó Stummer leleplezte! A józan eszét vélhetőleg még az isonzói csata idején elvesztő pártvezér ezek után még tolt némi Rákosi-párhuzamot.

Sajnos ismét érkezett a Valóság nevű középcsatár, és elkezdte rugdosni a gólokat a Jobbik hálójába: az alagút valójában egy autós átjáró, nem a miniszterelnöknek épül, a világ minden, valamire való stadionjában van hasonló, ami biztosítja a különböző díszvendégek és a különlegesen védett személyek szabad mozgását.

A költségek pedig nyilvánosak. Ez a János amúgy a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke. A magam részéről ha ilyen beosztásban ilyen hazugságon kapnának, gyorsan elslisszolnék. Mondjuk egy alagúton át.

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A magyar próza ereje (1.)

ĀEredetileg a magyar próza erejéről szertettem volna írni a február 18-i magyar széppróza napja alkalmából – de lemaradtam róla, mert éppen Szerb Antalt olvastam, párhuzamosan Krúdyval