Nagy Dóra

Vélemény és vita

A gyűlölködők diktatúrája

Napjainkra már tényleg odáig jutottunk, hogy a szólás- és véleménynyilvánítás zászlaja alatt gyakorlatilag szabadon lehet a másikat gyalázni

Pontosabban: szabadon lehet azokat gyalázni, akik heteroszexuálisok, fehérek és keresztények. Minden vélt vagy valós kisebbség megsértődhet azon, ha kap egy kritikát, karcosabb véleményt, de egy kereszténynek el kell viselnie azt, hogy úton-útfélen gyalázzák a hitét.

Legalábbis a liberálglobalisták szerint. Az elmúlt időszakban nem egy példát láttunk erre a jelenségre. A nemzeti oldal közösségének tagjait a lehető legkülönfélébb jelzőkkel illetik a képződménytől kezdve a patkányon át a náciig bezárólag.

A közbeszédben mindennapossá vált az ilyen gyalázkodó, a valóságtól a lehető legtávolabb álló kifejezések használata és már sajnos nem is akadnak fenn ezeken. Elvadítás egymástól, uszítás, gyalázkodás és kétszínűség jellemzi ezt a jelenséget, amikor mindenkinek joga van megsértődni, kivéve a fent említett csoportot. Ez egy tudatosan generált támadás, amelynek célkeresztjében a kereszténység áll.

Az, hogy valaki hisz vagy nem hisz, az magánügy. Én a hívők táborát erősítem, de elfogadom azt, ha valaki az ateizmust választotta. Azt azonban már nem fogom szó nélkül hagyni, hogy minden adandó alkalommal belerúgjanak a vallásomba. Ám ez még csak az egyén szintjén létező ellentét, ami egy hívő és egy ateista között van. Ez pedig egy természetes nézetkülönbség.

Nap­jainkban azonban már régen nem erről van szó. A liberalizmus elfajzásának következtében oda jutottunk, hogy az ember mindenhatónak képzeli magát. Minden, ami kontrollt adna neki, azt korlátnak érzi, ami meggátolja a kiteljesedésében.

Az egyén lett korunk istene, és nem hajtja más, csak saját boldogulása. Az, hogy ez milyen hatással van a környezetére, a közösségére, egy cseppet sem érdekli. Ezért lehet az, hogy a mi kultúránktól teljesen idegen migránsokat akarnak a nyakunkba ültetni. Miért érdekelne egy olyan vezetőt nemzete jövője, aki csak saját halandósága távlatában képes gondolkodni?

A kereszténység (mint ahogyan minden világvallás) viszont évezredes távlatokban nézi a világot, ez pedig gátolja a háttérhatalmasokat a haszonszerzésben, így meg kell kezdeni a módszeres kiirtását. Először csak az egyén szintjén kezdték meg a bomlasztást, most viszont már rendszerszintű a támadás. Az elmúlt időszakban tapasztalt közéleti és kulturális kirohanások is ennek a termékei.

A kereszténység egy kulturális örökség, amely meghatározza azoknak az életét is, akik történetesen nem hisznek Istenben. A világvallások adják a nemzetek gerincét, határozzák meg az alapokat. A mi civilizációnk a kereszténységre épült, így ha ezt kezdik el bombázni és bomlasztani, akkor az alapokat verik szét. Márpedig most pontosan ennek a korát éljük.

Kezdték azzal, hogy el kell távolítani a kereszteket. Meg karácsonyfát se állítsunk már, mert ezek sértik a más vallásúak érzékenységét. Sőt egyáltalán ne is hívjuk karácsonynak az ünnepet, hanem legyen inkább fenyőünnep meg fényünnep és társai. Nyilván a profit miatt nem törlik el, de csak úgy maradhat, ha kiirtanak belőle minden vallásos tartalmat. Ebből pedig a kultúra sem maradhat ki, ott is neki kell állni a kereszténységet szétcincálni. Jó példa erre Jézus homoszexuáliskénti ábrázolása a filmekben.

Majd, gondolom, a következő szintlépéskor már transzakármit csinálnak belőle. Szűz Mária meg egy abortuszon gondolkodó, feminista nő lesz, akire a férfitársadalom kényszeríti rá, hogy megtartsa a gyermekét, ezzel elvéve a szabadságát. Az üzenetet alattomosan kell közvetíteni, hogy kihasson az élet minden területére, így téve a felnövekvő nemzedéket teljesen gyökértelenné.

Ott folytatják, amit egykoron a francia forradalomban elkezdtek, amit Leninék és Kun Béláék folytattak, és amit Hitler meg Sztálin kiteljesített. Ez az eszement gyűlölet nem tűnt el, csak új formát öltött.

A hazai politika világa sem marad ki a buliból, nekik is ki kell venni a részüket a bomlasztásból. Niedermüller például szabadon gyalázhatja a fehér, heteroszexuális, keresztény képződményeket, igaz? Sőt az is zavarja az „érzékenységüket”, hogy Müller Cecília keresztet hord a nyakában. Majd jöhet egy ízléstelen „karikatúra” Jézussal és a tiszti főorvossal, amit még díjaznak is, és nem akarják érteni, mi ezzel a baj, hiszen ez csak vicc. A keresztelés is kirekesztő Karácsony Gergely volt szakértője szerint. Szűz Máriáról meg ocsmány módon nyilatkozik a pusztaszabolcsi volt alpolgármester.

Ezeknek a kirohanásoknak mély hallgatás a következménye a függetlenül objektív sajtóban, miközben a kereszténygyalázás az napirenden marad. Csak nálunk egy kicsit nehezebb dolguk van, mert még megvannak ennek a társadalmi következményei. Még. Ezért is kell felhívni a figyelmet arra, hogy nem az egyének közötti nézetkülönbségről van szó. Nem arról szól már régen a történet, hogy ki miben hisz vagy nem hisz. Most már a hangsúly a pusztításon és a romboláson van.

A civilizációnk alapjának szétverése lett a cél, éppen ezért mindannyiunk elemi érdeke, hogy megálljt parancsoljunk a pusztító cancel culture-nak, a felülről generált árokásásnak, a képmutató PC-nek, mert csak így őrizhetjük meg a nemzetünket és állíthatjuk meg a gyűlölködők diktatúráját.

(A szerző politológus, az IKoN elnöke)

Kapcsolódó írásaink

Varga Bence

Varga Bence

A show-nak meg kell állnia

ĀAki látta David Lynch Mulholland Drive című filmjét, talán soha sem felejti el annak a Club Silencio nevű színházban játszódó, mesteri jelenetét

Rab Irén

Rab Irén

Krucifix!

ĀNegyed százada történt, hogy progresszív gondolkodású szülők a német alkotmánybírósághoz fordultak