Galsai Dániel

Vélemény és vita

Sötétség

Fricska. Nagy kínt okoz a DK pártportáljának, a Nyugati fénynek, hogy a kormány tavasszal törvényben szabályozná a közösségi oldalak gátlástalan, kirekesztő tobzódását

A műbalhéhoz kénytelenek voltak az eredeti, Varga Judit igazságügyi miniszter által jegyzett szövegből is idézni: „Semmi mást nem szeretnénk elérni a nagy techcégekkel szemben, mint a törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést. (…) Hiszen ma már önkényesen bárki lekapcsolható az online térből bármilyen hivatalos, átlátható, tisztességes eljárás és jogorvoslat lehetősége nélkül.” Márpedig erről van szó! Amikor Donald Trumpot az összes virtuális agymosoda egyszerre kapcsolja le, vagy éppen Varga Judit oldaláról véletlenül (?) eltűnik a követők kétharmada, akkor nincs miről beszélni. Ahogy arról sem, hogy számos ismerősöm egy keményebb antiliberális megjegyzésért került tiltólistára – miközben az ellenoldalról háborítatlanul megy a gyalázkodás. A mi liberálisaink hozzászoktak a saját véleménydiktatúrájukhoz. Ez a nyugati sötétség.

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Törésvonalak Amerikában

ĀA főhatalmat ismét visszaszerző „mélyállam” Donald Trumpnak még a nyomát is ki akarja törölni az ameri­kaiak emlékezetéből.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom