Galsai Dániel

Vélemény és vita

Soros, a demokrata

Fricska. No, most kell nagyon vigyázni, mert a mi drága haladárjaink már ugrásra készen állnak, csőre töltött klaviatúrával, hogy itt megint „sorosozás” van!

Pedig ő ugyebár egy vérbeli demokrata, filantróp, főállású jótevő. Nézzük a legfrissebb gyöngyszemeit, amelyeket a Project-Syndicate nevű véleménylapban borított a népek elé: „Ha nincs megállapodás ugyanis az új hétéves uniós költségvetésről, a régi költségvetést kell évente meghosszabbítani. Ha ez a helyzet marad fent, akkor Lengyelország és Magyarország azt kockáztatja, hogy az új jogállamisági feltételek mellett egyáltalán nem kapnak uniós forrásokat.” Értsük tisztán: az agg illuzionista nyilvános csalásra buzdítja uniós előretolt egységeit. Van vétójog? Van, de kit érdekel? Jár a támogatás, szerződés szerint, már csak a piacainkért cserébe is? Jár, de az élet kegyetlen. A jogállamiság egy többszörösen relatív fogalom? Az a jó, politikai bunkósbotnak így ideális. Még az a szerencse, hogy honi hívei szerint nincs semmiféle „Soros-terv”. Mi lenne, ha lenne?

Kapcsolódó írásaink

Boros Imre

Boros Imre

Valamint ezt is tudták, merték és meg is tették (3.)

ĀSikerült a negatív vagyont pozitív vagyonra cserélni úgy, hogy a vagyon is eltűnt, és közben a hitelek uralta negatív nemzeti vagyon az egekig nőtt. Másként mondva beállításra került a profitszivattyú, és vastagabb csövön üzemelt a kamatszivattyú is

Koncz Katalin

Koncz Katalin

Gender és nemzet

ĀA „gender” napjaink egyik leggyakrabban használt és vitatott kifejezése, komoly erőfeszítést igényel értelmezése és a vadhajtásai közötti eligazodás

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom