Galsai Dániel

Vélemény és vita

Kánonban

Fricska. Senki ne merje nekem azt mondani, hogy az EU-ban nincs vezérelv, erkölcsi zsinórmérték

Ezúttal a mi fő eurokratánk, Gyurcsány mester adta meg az alaphangot, midőn azt ígérte, választási győzelme esetén földönfutóvá teszi Vidnyánszky Attilát és úgy általában a jelen kormányt támogató szellemi kört. No, erre már Brüsszelnek is lépnie kellett! Nem az elborult Fletót figyelmeztették, ehelyett Vera Jourová (van-e, ki e nevet nem ismeri?) állt ki a nyilvánosság elé, kijelentve, hogy a magyarok nincsenek olyan helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak. Aztán előlépett a legfrissebb amazon, Katarina Barley, egy német szocdem asszonyság, akinek pártja még a hazájában is megbukott, így aztán EP-alelnök lett belőle. Szerinte ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan országokat, mint Lengyelország vagy Magyarország. Tehát földönfutóvá tétel, elhallgattatás, kiéheztetés. Kicsit aggódom, mikor kerül a jeles plénum elé egy összeurópai munkatábor felépítésének terve, kék alapon csillagos lobogóval a kapuján.

Kapcsolódó írásaink

Tamáska Péter

Tamáska Péter

Gender, szakállad kender

ĀEzt a kis mondókát elalváshoz találtam ki. Bárgyú, de megnyugtat. Mint gyermekkoromban a hasonló kis versezetek, amikor a kommunista vezetők hivalkodó életéről fantasztikus hírek keringtek

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom