Galsai Dániel

Vélemény és vita

Világháló

Fricska. Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország hivatalos oldalát a Twitter

Azt már lassan megszoktuk, hogy a másik neves világ(dez)informátor, a Facebook rendszeresen tiltja és bünteti a konzervatív gondolatot, hiperérzékeny minden „nemzeti elhajlásra”. Eleddig is voltak tiltott témák, olykor szavak, sőt, vélt sugalmazások is, máris jött a virtuális rendőr és büntetett. Ám most már ott tartunk, hogy hiába próbálják ezt abszolutizálni a libernyákon megsértődő liberálisok – egy egész országot, pontosabban egy kétharmaddal megválasztott kormányt próbálnak elhallgattatni a véleménynyilvánítás szabadságának éthosza jegyében. S hogy a keserű tréfa még erősebb legyen, éppen ma publikálja az Európai Bizottság az első jogállamisággal foglalkozó jelentést. Honunk liberálisai pedig évek óta a közmédiát és a jobboldali sajtót vizslatják erős nagyítóval, minden sorban, minden vágóképben, minden jelzőben és határozóban a magyar médiaterrort vizionálják. És közben hálót vetnek.

Kapcsolódó írásaink

Csizmadia László

Csizmadia László

A bumeráng visszatalál

ĀA nemzetárulók zsoldoscsapata összebútorozott az Európai Unió ultraliberális pártjait irányító pénzmágnásokkal

Király József

Király József

Az éghajlatváltozás színe és fonákja I.

ĀA folyamatosan észlelhető csapadékcsökkenést elsősorban a vízgazdálkodás, a mező- és erdőgazdálkodás megváltozása okozza a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom