Galsai Dániel

Vélemény és vita

A pofátlanság határa

Fricska. Nem gondoltam volna, hogy ismét az Örülünk, Vincent? nevű bloggal kell foglalkoznom

Most itt tartunk: „Azt mondja neked a nyilas Pilhál, a prostisrác, hogy hallgass a neved. Milyen az az egyetem, ahol a diák hallgat, ami nem arról szól, hogy végre kipróbálhatod a hangod, ahol nem hibázhatsz?” A világpolgár forradalmár simán lenácizza Pilhál kollégát, aki ennek a világnézetnek soha jelét nem mutatta. Az iromány a Színművészeti Egyetem kapcsán született, de ennek alig van jelentősége. Vegyük észre, hogy az „elnyomottak” náciznak, ami pontosan egyenértékű a holokauszttagadással. Veszekedett szélsőségesek gyűlölködnek, eszement fanatikusok bélyegeznek meg ártatlanokat. Napokkal ezelőtt „független” barátom azzal magyarázta Vincentet és elvtársait, hogy „ők csak 40-es, külföldön élő, nyugatos, műszaki értelmiségiek, akik leginkább egymásnak írnak”. Aha… Gyurcsány földönfutóvá tenne minden kormánypártit, Vincent nácizik, és közben fideszes médiadiktatúra van. Van a pofátlanságnak határa?

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

A klímahisztéria gazdasági kára

ĀA történelemben mindig előfordultak hisztérikus időszakok, amikor az emberek jelentős része félt valamitől, és félelmének valamilyen okát keresve, azt másokra vetítette ki

Bogár László

Bogár László

Végső visszaszámolás

ĀElkezdődött a végső visszaszámolás, nincs már száz nap sem az amerikai elnökválasztásig

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom