Galsai Dániel

Vélemény és vita

INDEX 3.0

Fricska. Meddig rohan lefelé, erős hátszéllel az ellenzék, ebben az egyre szánalmasabb Index-ügyben?

A legfrissebb: Winkler Róbert, a benzingőz világában közismert autós újságíró azt nyilatkozta: „Nem tudom, mi lesz a Totalcarral, szerintem ugyanígy maradunk, csak most már mi is a csicskamédiához tartozunk.” Világos beszéd: a jeles ember simán csicskának nevezte az Indexet tulajdonló alapítvány elnökét, aki közismert liberális üzletember, ügyvéd, a „független” portál alapítója. Korábban hasonlóan vicceseket tett Dull Szabolcs, a korábbi főszerkesztő is. Ő is elárulta azt, aki fizette, teljesen átlátszó módon és minden anyagi felelősség nélkül követelőzött, szétverte azt, ami működött, majd otthagyta a romokat. Most Winkler a következő, akit ilyen inszinuáció negyedéért is bárhol a világon kirúgnának. Persze meglehet, hogy Róberttel is ez történik, de akkor hősként élhet tovább. S természetesen ezért is Orbán a hibás. Szerintem az érintettek hidegen és kenyér nélkül eszik a pacalt. Baromi erős gyomruk lehet.

Kapcsolódó írásaink

Szerencsés Károly

Szerencsés Károly

Porlepte lovas

ĀSzeretném tudni mi történik túl az Óperencián. Szeretnék tájékozódni. Ez képtelenségnek tűnik. Körülbelül akkora az esélyem, mint a dédapámnak száz éve

Kő András

Kő András

Az építésvezető

Ā„A híd az én politikai hőmérőm” – írta naplójában Széchenyi István 1848. augusztus 8-án a leendő Lánchídról. (De írhatta volna napjaink főpolgármesteri hídbohózata közepette is)

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom