Galsai Dániel

Vélemény és vita

Banánbűnök

Fricska. Bosszant, hogy néha ismételnem kell önmagam. De muszáj. Ugyanis, ha ez a farizeus, logikátlan, pimasz liberális szellemi terror így megy tovább, akkor ebből a közegből csak menekülni szabad!

Ott tartunk, hogy a jeles német Audi kénytelen volt visszavonni egy reklámfotót. A felvételen egy elegáns autó előtt egy kislány áll, és banánt majszol, az elmebeteg, # metoo-ba, genderszabadságba és egyéb köldöknéző elmebajokba belerévedt nyugati internetes köznép pedig felhorgadt miatta. Állításuk szerint ez közlekedésileg veszélyes, valamint szexuálisan félreérthető üzenetet sugall. És ennél még van rosszabb is: a megrettent gigacég nem kiröhögte az idiótákat, hanem bocsánatot kért. A semmiért. A „fejlett Nyugaton” Bibliákat égetnek, történelmi hősök szobrait döntik, miközben egy gyarmatáru ellen vívnak háborút. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha egy magazinban egy fagylaltot nyaló kissrácot mutatnak így, nyáridőn? Jöhet a 7-es cikkely és az ENSZ-csapatok? Megőrült a világ, jobb ebből kimaradni. Mielőtt nem késő.

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

A modernitás zsákutcái

ĀValahogy mindenünk lett a technika, s az is egyre inkább világossá válik, hogy sikerült gépesíteni magunkat

Domonkos László

Domonkos László

Halottról jót vagy semmit?

ĀMeghalt a vidéki nagyváros egykori tanácselnöke. A dolog nem érdemelne nyilvánosságot, ha nem tudnánk, hogy a Kádár-korabeli városi tanácselnökök közül a rendszerváltás táján egy-kettő – kevés – viselt dolgaival az akkori nyilvánosság elé került

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom