Galsai Dániel

Vélemény és vita

Örülsz, Vincent?

Fricska. Hogy mekkora a káosz és a szellemi szétesettség ballib oldalon, azt megkísérlem demonstrálni

„Amikor Zamecsnik elmondta, hogy ő személyesen is ismeri Bodolait, Fiala közbevágott, hogy neki is vannak zsidó ismerősei” – írta blogjában a legszélsőségesebb és legkereszténygyűlölőbb, Örülünk, Vincent? név alatt publikáló pökhendi jabranc és gátlástalan gyalázkodó. Ő az, aki nem csupán a jobboldali politikusokat, de a történészeket, politológusokat, közgazdászokat is a legócskább proliszinten átkozza, önmaga mélységes bölcsességét etalonként ajánlja, és általában nem mulasztja el, hogy származását – ami egyébként egyetlen épeszűt sem érdekel – rendjelként reklámozza. Ő az, aki nagyjából a Virradat című nyilas lap stílusában fogalmaz – csak éppen fordított előjellel, és nem 1944-ben, hanem 2020-ban. Ezúttal Fiala belterjes konfliktusát mentegeti – semmi sem drága a kereszténygyűlöletért és az akolmeleg megőrzéséért. Ő ekképpen védi a „függetleneket”, legyen az Index vagy Fiala. Ő a gyűlölet retorikusa.

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

A szén-dioxid-csata

ĀAz IPCC-jelentésekben megfogalmazott cél, hogy 2050-re a világ szén-dioxid-kibocsátása zéróra csökkenjen, az Európai Unió kötelezően végrehajtandó programjává vált. Ez a cél azonban fizikailag megvalósíthatatlan

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom