Galsai Dániel

Vélemény és vita

Szellemi pribékek

Fricska. Gyurcsány kezdte, ki más kezdhette volna? „Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek”

Csak utána jött fővárosi keretleánya, Gy. Németh Erzsébet: „A DK szerint az a hatalom, amely a szabad kultúra ellen visel harcot, az a saját hazája és nemzete ellen háborúzik.” No, akkor most tisztázzuk a helyzetet, kulturális vérbírók! Jelenleg – három 2/3 után – ott tartunk, hogy egy összeállítás szerint az ellenzéknek 43 országos, nyomtatott és internetes orgánuma van – a kormánynak 23. A fővárosi teátrumok 2/3 része szélsőségesen balliberális vezetés alatt áll, és ez így volt Karigeri előtt is. Nyilván ti jobban szerettétek volna, ha a Színház és Filmművészeti Egyetem alapítványának kuratóriumát mondjuk Schilling Árpád vezetné, de nem így lett. Lett helyette Vidnyánszky Attila, aki Kossuth-díjas, és szerte Európában tomboló sikereket ért el. Tehát álljatok le a náci és kommunista álmokkal, még ha a lelketeknek ez olyan simogató is!

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

Nincs másik?

ĀKedves Index, te fogantatásod pillanatától mindmáig egy globális hatalmi struktúra lokális médiafegyvere vagy, ezt te tudod a legjobban, függetlenül attól, hogy mit sem sejtő híveiddel mit próbálsz elhitetni