Galsai Dániel

Vélemény és vita

Tüttő sziporkái

Fricska. Hiába pukkanak, a semmibe szállnak a fővárosi rakéták

A szocialista főpolgármester-helyettes ezúttal félhivatalos pártlapjuknak, a Hírklikknek nyilatkozott: „Sem a szikrák, sem a hőhatás nem hiányzik a Lánchídnak… A világörökség része, autók, gyalogosok járnak rajta, és nem tűzijátékállvány, ne tessék annak tekinteni.”  Tüttő „tűzszerész” Kata elfelejtette, hogy rövidesen veszélyes lesz az átkelés, továbbá hogy a tűzijáték jelen állás szerint csak segíthet Széchenyi remekén. Ugyanis a rakétákat biztonságos helyről lövik fel, és a szűk fél óráig tartó látványosság idején legalább zárva van az átkelő. És a végére maradt még egy Tüttő-rakéta: „A kormány minden héten belenyúl a zsebünkbe, így nagyon nehéz megmondani, hogy holnapra marad-e még pénz, amivel ki tudjuk fizetni a Lánchíd felújítását.” Tudott, hogy Karigeri és stábja pontosan azt a hatmilliárdot kapná, amit Tarlós István korábban elintézett, és az általa felhalmozott 180 milliárdnyi államkötvénynek szintén ott kellene lenni a sifonérban. Hiába pukkanak, a semmibe szállnak a fővárosi rakéták.

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Frankfurt, Seattle és a kultúrmarxizmus

ĀA németországi Frankfurttól az egyesült államokbeli Seattle-ig nagy a távolság, de ha meg akarjuk érteni, mi történik ma Amerikában, sőt a mi nyugati határaink közelében is, vissza kell menni az időben

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom