Galsai Dániel

Vélemény és vita

Olga három perce

Fricska. Bájos, amikor a veszetten baloldali Kabai Domokos Lajos így kezdi legfrissebb blogbejegyzését: „A DK politikusának videóklipje fércmunka, miközben persze nem ez az egyetlen baj az ellenzéki megszólalásokkal”

Az írás amúgy Kálmán „független” Olga új videóklipjéről szól, amelyben a Városháza kulturális tanácsnoka éppen a világ állását óhajtotta irányba állítani. Kabai elemzése tűpontos. Ennyi lapos ostobaságot, DK-s plakátszöveget, haverkodó állazaságot nem nagyon hallhattunk még. Körülbelül ezen a szinten: „Most figyelj! Három percben elmondom, milyen »fontos« dolgokra költött az Orbán-kormány a vírusjárvány alatt!” A kollegina az elmúlt négy évben elébb elárulta az ATV-t, majd beállt az általa korábban átkozott Simicska mögé gigantikus pénzért, majd közölte, hogy tőle távol áll a politikusok bűnös világa, ő maga a médiafüggetlenség élő szobra. Jelenleg a DK tagja, fővárosi tanácsadó, havi egymillióért. Alighanem volt az életének három független perce. De akkor éppen senki nem volt ott.

Kapcsolódó írásaink

Boros Imre

Boros Imre

A német elnökség feladatai, lehetőségei és esélyei

ĀA történelem során adódtak és remélhetően a jövőben is adódnak kegyelmi pillanatok. Ha ezekre az aktuális vezetők ráéreznek, időben hoznak jó döntéseket, hosszan tartó, virágzó korszakot nyitnak meg

László Tamás

László Tamás

Idősek a járvány viharában (3.)

ĀIdősödve – a „teljesség korában” – szembesülünk azzal a ténnyel, hogy (valamikor mindenképpen) meg fogunk halni

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom