Galsai Dániel

Vélemény és vita

Gurul a gyógyszer

Fricska. Amit érdemes tudni, azt egyébként kötelező is

Például azt, amit Friss Róbert, a Népszava publicistája és megmondóembere írt a minap: „Márpedig politikai gyávaság nem kimondani: Magyarországnak, amíg ez a kormány van hatalmon, uralkodjon bár a nép felének akaratából, semmi keresnivalója a közösségekben.” A kolléga – úgy is, mint megmondóember – unja ezt a teszetoszaságot. Szerinte azonnal ki kellene zárni minket az EU-ból. Ha hajbókolunk, talán maradhatunk, ha nem, takarodjunk, de egy Gyurcsány-érában talán még visszatérhetünk. A kilencvennégyes Horn Gyula-féle kétharmad az klassz volt, ha 2010 utáni, akkor az a „fél ország”? Szerzőnk írásában átkozza Pekinget, Moszkvát, Trumpot, nagyjából a világ legnagyobb gazdasági hatalmait, akikkel az elmúlt években hazánknak sikerült konszolidált kapcsolatot kialakítania. Pedig nagyon kellene vigyáznia, mert a frusztrált tudatzavar kegyetlen betegség, így hát, nagyon résen kell lenni, hogy a gyógyszer ne guruljon a kredenc alá.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Egy baloldali párt és a tények

ĀAz elmúlt tíz évben a munkanélküliség elleni küzdelem, a foglalkoztatottság növeléséért tett erőfeszítések és a munkaalapú társadalom filozófiájának érvényesülése a rendszerváltoztatás óta tartó girbegurba történelmünk egyik tagadhatatlan sikertörténete

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom