Dippold Pál

Vélemény és vita

Igen a nemre

A nagyvilági celebek, a fél- vagy tán egészen híres emberek sem ússzák meg az egyelőre verbális pofonokat, amikor másféle véleményüknek adnak hangot, mint amit a szélsőliberális szellemi matadorok képviselnek

álláspont

Rendetlen és szinte minden elemében szétzilált jelenünkben mindenkinek mindent szabad. A világ lényege, a pusztító nyomoroncok álma, a beteggé tett emberiség még degeneráltabbá változtatása. Az ostobaság, a rosszindulat és gonoszság gyorsabban terjed, mint a koronavírus. Soha ennyi hülye nem járkált közöttünk. Vagy ez abból adódik, hogy minél többen vagyunk, annál több az idióta? A liberális keretlegények lassan a normalitás utolsó szigeteit is elfoglalják.

És itt meg is állhatunk, mert azt a szót, hogy legény, nem írhatnánk le. Balliberálisék cseppet sem szép új világában ugyanis nincsenek fiúk meg lányok. Emberek vannak, úgy általában. A biológiai nem számukra nem létezik. Nemet mondanak a nemre. Aki régimódin ennek ellene van, azt lenácizzák, lerasszistázzák meg még mindenféle címkét ragasztanak ránk.

Itt van például a gyerekek tíz- vagy akár százmillióit a könyvekhez visszahúzó Harry Potter-történetek írója, Joanne Kathleen Rowling.

A hölgy kiakadt, teljes joggal, egy olyan újságcikk olvastán, amelyben az „emberek, akik menstruálnak” szósor szerepelt. Feltette a kérdést, hogy vajon kikre vonatkozhat ez a megállapítás. Miért nem nevezik ezeket az embereket egyszerűen nőknek? („Biztos van ezekre az emberekre is egy név. Wumben? Wimpund? Woomud?”) Miután nem kapott választ, Rowling tovább lépett. Leírta, hogy ha a születési nem nem valódi, akkor nincsen azonos neműek közti vonzalom sem. Szerinte ezzel a nők által megélt valóságot törlik ki. Kifejtette, ha eltagadjuk a születési nem fogalmát, azzal elveszítjük annak a lehetőségét, hogy értelmesen beszéljük meg az életünket. És kimondta, az ő életét az határozta meg, hogy nőnek született.

Ez pedig a túltenyésztett balliberális kommandóknál kiverte a biztosítékot. Rowlingnak rontott a melegek, leszbikusok, biszexuálisok és transzneműek érdekeit védő GLAAD nevű szervezet. A különféle szexuális eltévelyedések élcsapata arra kérte követőit, hogy ha valakit  feldühítenek Rowling megnyilvánulásai, az inkább irányítsa át a figyelmét és támogatását olyan jótékony szervezetekre, amelyek a fekete transzegyenjogúságért vagy nagy-britanniai Pride-ért dolgoznak. Kiköpték azt a képtelen mondatot, miszerint 2020-ban nincs arra mentség, hogy bárki is a transzneműeket támadja.

Joanne Kathleen Rowling nem büntetlen előéletű ezekben az ügyekben. Tavaly védelmébe vette Maya Forstater kutatót, akit transzfóbnak tartott kommentjei miatt távolították el az állásából. Rowling akkor azt írta, hogy az ember öltözhet bárhogy, hívhatja magát bárhogy, lefeküdhet azzal, akivel közös beleegyezés szerint akar, leélheti az életét nyugalomban és biztonságban, de attól még nem szabad kirúgni embereket, amiért kijelentik, hogy a születési nem létezik.

Vérfagyasztó történet. Ez uralta napokig a haladó baloldali médiumokat. Itt az ideje annak, hogy kimondjuk, elég a buzulásból. Elég az erőszakos kisebbségek röhejes terrorjából. Elég a zűrzavarból, a test- és lélekrombolásból. És véget kell vetni a finomkodásnak, annak, hogy liberálisék szabják meg, melyik szó szalonképes, melyik nem. A saját köreikben megtehetik. Ezeken kívül nem.

Minden normális ember tudja, csak a nők menstruálnak. A műnők nem. Legyen a nevük meleg, transznemű, homokos, homár, interszexuális vagy akármi.

J. K. Rowling pedig nemcsak kitűnő író, hanem belevaló nő is.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

Kulturális forradalmak

ĀNézem a képet, ahogy a feldühödött tömeg a filantrópként ismert bristoli kereskedő, Colston szobrát a kikötő csatornájába dobja, mert Colston 17. századi szokások szerint rabszolgákkal is kereskedett

Bogár László

Bogár László

Pénzkommunizmus

ĀAz újfajta pénz, amit elektronikusan és állampolgári jogon utalnak mindenkinek, meghatározott időn belül való elköltése azért fog bizonyosan megtörténni, mert egyébként eltűnik a számláról

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom