Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ferenc, az összeférhető

Fricska. Bár lényegesen jobban vészeljük át a vírusjárványt, mint a „példaértékű Nyugat”, most itt a legfrissebb letaglózó hír!

Az Mfor.hu tudósítása szerint Gyurcsány Ferenc vérrel és verítékkel (a miénkkel…) összegründolt cég­birodalma veszteséget szenvedett a 2019-es esztendőben. A jeles gazdasági portál szerint 103,5 millióról 76,2-re csökkent a különféle Altusok saját tőkéje – igaz, Ferencünk az egyikből azért kivett 238 milliót, ami azt hiszem, minden tisztes polgár számára megnyugtató. De mi is lehet az oka ennek a visszaesésnek, tán’ hibázott a majdnem diplomás gazdasági géniusz? Oh, nem! A pénzügyi oldal meg is adja a magyarázatot: „…kevesebb figyelem jutott a tulajdonában álló Altus Befektetési Zrt. tanácsadási bizniszére, ami ráadásul sok szálon kapcsolódott az Európai Unióhoz, ezért már csak összeférhetetlenségi okokból is indokolt volt a cég lefékezése.” Ezek szerint Fletó, ha egy kicsit bukik a bizniszén, és utána kialussza magát, másnap már összeférhető! Így már mindent értek.

Kapcsolódó írásaink

Őry Mariann

Őry Mariann

A magyar érdek

ĀÖt évvel a migrációs válság kezdete után ismét sorskérdésekkel szembesül Európa. A koronavírus-járvány kezelése és a talpra állás olyan kérdéseket vet fel, amelyekre a válaszaink évtizedekre meghatározzák majd Európa jövőjét

Kiss Antal

Kiss Antal

Főállású anyákat Gyöngyöspatára (is)

ĀMa még alulról súrolja az ország lakossága a tízmilliót, holnaptól, ha minden így megy, felülről fogja a kilencet. Származásuktól függetlenül becsüljük meg jobban azokat, akik a szívük alatt és a szívükön viselik e nemzet sorsát

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom