Galsai Dániel

Vélemény és vita

A szerencse fia

Fricska. Ha nagy leszek, főpolgármester leszek, és felveszem a Karácsony Gergely nevet is. Ő ugyanis bebizonyította, hogy liberális médiatámogatottság esetén ez a legjobb konstelláció a világon!

A ballib értelmiség Gerije immáron hónapok óta döngöli a köztudatba, hogy a Lánchíd felújítása nem tűr halasztást, fontosabb, mint a jó marhapörkölthöz a vörösbor. Ebben igaza is volt, hiszen a Széchenyi által megálmodott átkelő egyes részein már egy szénás szekérrel sem lehet nyugodt szívvel áthajtani. Fürjes Balázs kormánybiztos ennek megfelelően biztosította is a városvezért, hogy a kért hatmilliárd forint rendelkezésre áll. A baj csak az, hogy a széles mosolyú főpolgi lelkesedése hanyatlik: legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint (ő elsősorban a világhálón szeret várost vezetni), a beruházás ráér, bizonytalan időre elhalasztják. Geri kérni tud, követelni még inkább, a kormányt ekézni leginkább. Ha valami nem jön be, akkor facebookozik. Hát nem a legjobb dolog a világon liberális főpolgármesternek lenni?

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

Kupcsenko kurta kocsmája

ĀAmikor 2006 februárjának végén Moszkvában 81 éves korában elhunyt Mihail Kupcsenko, semmitmondó neve ellenére nem akárki szenderült jobblétre

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom