Galsai Dániel

Vélemény és vita

Makaróni

Fricska. Elkeserítő, amikor Karácsony Gergely visszatérően fölfedezi a makaróniban a lyukat! Ezúttal a 444.hu-n adott óriási interjút, s ezúttal sem tagadta meg önmagát

A sallangot felejtsük el: K. G. szerint egyrészt mindenért a kormány felelős, azért is, ami a főváros fenntartásában lévő intézményben történt, és azért is, amit az ő elv(telen) társai 2010 előtt romboltak az egészségügyben. De lássuk a legfrissebb látomást: „…van egy elfuserált városfejlesztés… ami óriási mobilitási igényeket generál azzal, hogy egyrészt van egy agglomerációba kiköltözés, amit sok rossz eszközökkel ösztönöztek ebben a 30 évben, legutóbb például a csokkal. A város szerkezete olyan, hogy a belvárosban van az összes munkahely és intézmény, és a külvárosok ilyen szempontból tulajdonképpen üresek.” A mi Gergelyünk rádöbbent arra, hogy a külvárosban inkább laknak az emberek, a belvárosban pedig dolgoznak, továbbá a lakásépítési támogatás rosszat tesz a lakásépítésnek. Most mit mondjak erre? Ő a főpolgármester – őt választották.

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Ami fontos

ĀHa nincs gondolatod, a legjobb toll sem segít, ha van gondolatod, a legrosszabb toll is megteszi, de miért mondanál le arról, hogy egy olyan tollal vésd a betűket a papírra, amely kedvenc írószerszámaid közé tartozik

Rab Irén

Rab Irén

Másként Gondolkodók

ĀAlighogy enyhültek a szigorú járványügyi intézkedések, a szabad világ szabad polgárai máris az utcára vonultak, hogy megvédjék legfőbb értéküket, a szabadságot. .

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom