Galsai Dániel

Vélemény és vita

Kizárósdi

Fricska. Már csak röhögni lehet azon, ahogy a Jobbik hétről hétre idvezült mosollyal ugrál a kútba

Most éppen Varga-Damm Andreát rúgják ki – nagyjából az utolsó női politikusukat, akinek a neve talán még mond valamit az átlag választópolgárnak. A képviselő asszony vétke, hogy „témafelelősként” elfogadásra ajánlotta, így a „Ballik” is megszavazta az állami megfigye­lőrendszerről szóló salátatörvényt. Most ne vesszünk el a paragrafusok dzsungelében – hozzátéve azt, hogy a számítógépes kalózkodás elleni harc korunk egyik legnagyobb kihívása, az Egyesült Államoktól Izraelig drákói szigorral zajlik a virtuális háború –, a lényeg, hogy a balra tolódott  alakulat is igent nyomott. Tehát nem a kacsaúsztatók méretének korlátozásáról volt szó, hanem a nemzet biztonságának egyik alappilléréről. Egy ilyen kérdésben nem tudták a Gyurcsány ölében doromboló exradikálisok, hogy mi a saját véleményük. Jakab Péter, a gerincét vesztett alakulat vezére nem hibázhat: ha így megy tovább, a végén önmagát kell majd kizárnia.

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

A harangok itthon maradnak?

ĀAz egyházak mindennapi szolgálatukban szívükön viselik a nemzeti összetartozás ügyét

Nagy Ervin

Nagy Ervin

A posztkommunizmus nyűgje

ĀA második rendszerváltoztatás idejét éljük, amely – hiába álmodtunk róla – nem forradalmi gyorsasággal, hanem évtizedes erőfeszítéssel és építkezéssel zajlik

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom