Dippold Pál

Vélemény és vita

Macskajancsik, cicamancik

A balliberális politikusok óriási módon szeretnek egyesülni. Attól sem riadnak vissza, hogy még a kígyót is a keblükre öleljék, ott melengessék, aztán frigyre lépjenek vele

álláspont

Az elmúlt napok eseményei bőven igazolják ezt. Nézzünk szét először a hazai vizeken. Már csak azért is, mert innen spriccelték szét szerte Európában hazugságaikat az egyesült baloldal varangyos békái.

Azt kiabálják a színes macskajancsik és cicamancik, hogy Magyarországon bezárt a parlament, a kormány a koronavírus-járvány ürügyén rendeleti úton diktatúrát épít. Ráadásul katonai diktatúrát, hiszen a kórházakba és idősotthonokba parancsnokokat neveztek ki, akik a fegyelmezett készletgazdálkodást és betegellátást segítik. Balliberálisék szerint, akik, szóban legalábbis, elutasítják a rend és a fegyelem minden, fegyverekkel összefüggésbe hozható formáját, ez azért következett be, hogy Orbán Viktor suttyomban előkészítse a fegyveres hatalomátvételt. Az cseppet sem zavarja őket, hogy az ország irányítása már a kifogástalanul demokratikus módon megválasztott politikai alakulat, a Fidesz–KDNP kezében van tíz éve.

A nagy liberális színkeverők egyesítették a vöröset a barnával, a zölddel, a kékkel és a lilával. MSZP–DK–Jobbik–LMP–Momentum. Hát, nem sikerült igazán a színpompás szivárvány, valami barnás, leginkább ürülékre hasonlító színű elegy jött létre.

A hamis vádak másik vezérállítása az, hogy a koronavírus-törvény a sajtó- és véleményszabadság megfojtásával hallgattatja el a kormánykritikus médiamunkásokat. Nem igaz. Az európai liberális mantrák, a nem egyszer gyalázkodó vélemények szóban és írásban akadálytalanul megjelennek a balliberális médiumokban. A nagy bátor senkiházik minden további nélkül gúnyt űznek az országunkat megtartó kereszténységből, lásd a tiszti főorvos és a feszület úgynevezett karikatúráját. A rajzoló ember aligha firkálta volna meg ugyanígy például Mohamed prófétát. Mert akkor lett volna itt jó nagy Je suis Népszava. Így tehát bár továbbra is köpködik rágalmaikat, ál- és rémhíreiket a koronavírus-járvány közepén, talán mégiscsak tartanak a következményektől.

Tragikomikus, ahogy az állítólagos diktatúrában szabadon, gátlástalanul és mérhetetlen erőszakossággal igyekeznek keresztbe tenni a gyilkos kórral háborúzó kormánynak, a kormány mögé felsorakozott polgárok többségének. A szerintük bezárt országgyűlésben hétről hétre elismétlik ócska hazugságaikat, támadnak minden kormánylépést. A balamazonok, Bangóné Borbély Ildikó, Vadai Ágnes, Szabó Tímea és Brüsszelben Dobrev Klára, Donáth Anna és Cseh Katalin rikácsolnak. A hazai hazugságokat kigurítják Brüsszelbe, ott jól felfújják azokat, és jöhetnek, eddig minden következmény nélkül, a hamis és egyoldalú hírekre alapozott támadások. Hogy Magyarországon kiépülőben az egyszerre náci és kommunista rendszer. Nem más állítja ezt itthon, mint a rendszerváltozás utáni kor egyik legundorítóbb figurája, a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc. A szemkilövető ember indulatosan válaszolt Kövér László következő mondataira: „A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propagandahadjáratát.” Gyurcsány erre a tőle megszokott dinamikus hülyeséggel szólt vissza: „Mindez a náci, de inkább a sztálinista időket hozza vissza, ha valaki így beszél.”

Csodálatos. A 2006-ban saját népére gyilkos indulattal rátámadó, véres kezű pojáca kommunistázik. Úgy hiszi, megteheti, hiszen mára már ő vált a nemzetrontó, hazaáruló egyesült baloldal bábszínház-igazgatójává.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Bencze Izabella

Bencze Izabella

A gonosz ötven árnyalata

ĀVagy még több. Vegyük számba azokat a gonosz, rágalmazó mondatokat, amelyek az utóbbi hetekben a bármilyen pártállásba belapult, szoclib politikusokból és követőikből kiszakadtak

Kiss Antal

Kiss Antal

Székely aláírásgyűjtés, EU-s hazugságipar

ĀOrmótlan nagy hazugság az, hogy az Európai Unió minden polgára azonos, alapvető emberi jogokkal rendelkezik, hogy másról, például a kohéziós források elosztásáról ne is beszéljünk