Galsai Dániel

Vélemény és vita

Húsgombóc

Fricska. A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi az Európai Néppártból a dán Konzervatív Néppárt, így hát itt az idő, hogy átvegyük a Dániáról szóló alapinformációkat!

A II. Margit királynő uralkodása alatt álló alkotmányos monarchia kis ország, Grönland nélkül területe és lakossága nagyjából a fele Magyarországnak. Igazi északi állam: magas bérek, magas árak, korlátlan szabad(os)ság, a diákok majd’ fele felsőoktatásban végez, de láthatólag nem átütő sikerrel, a nagy meseíró Andersen és a jeles filozófus Kierkegaard óta nem nagyon forgatták föl a kultúra világát, viszont van sorkatonaság. A második világháború óta döntő többségében a baloldal állít kormányt. És még egy manapság igen fontos adat: négyszer annyi vírusfertőzött és a fertőzésben meghalt ember van náluk, mint nálunk. No, ennek az országnak az örök ellenzéki pártja akarja kizáratni a Fideszt, a világjárvány miatt bevezetett rendeleti kormányzás miatt. Jobb lenne, ha maradnának a „frikadellernél”, amiről úgy hírlik, igen finom húsgombóc.

Kapcsolódó írásaink

Jussi Halla-aho

Jussi Halla-aho

Miért támadják valójában a magyar kormányt?

ĀMagyarország valódi bűne most sem a demokrácia hiánya, nem a szólásszabadság vagy a jogállamiság hiánya, hanem a nemzeti érzés és a konzervativizmus. Ezek a dolgok a „liberális” globalisták és euroföderalisták szemében a bűnök közül a legsúlyosabbak

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom