Galsai Dániel

Vélemény és vita

Géza és a többiek

Fricska. Ma nem nemzetünk nagy balliberális filozófus-virológusait idézem, inkább nézzük, miképpen szivárog le a minden logikát nélkülöző acsarkodás az egyszeri, Orbán-gyűlölettel fertőzött emberek szintjére!

Régi cimborám, Géza szegezte nekem ezt az ultima ratiónak szánt dörgedelmet internetes polémiánkban: „Kíváncsi vagyok, hogy akkor mit fogsz mondani, amikor bevezetik, mert be fogják, a teljes diktatúrát!” Természetesen a kormánypártok által kezdeményezett rendeleti kormányzásról volt szó. Pedig már túl voltunk azon, hogy a tervezett rendelkezés kizárólag a világkatasztrófa témakörében lenne érvényes, valamint hogy Karácsony Gergely a fővárosban egyeduralkodóként teheti a dolgát. Továbbá azon is, hogy jelenleg ott tartunk, azt sem tudjuk, hogy két hét múlva hány képviselő tudna egyáltalán bemenni az ország házába. Mindhiába. Diktatúra – ez a létük. Kérdőjel nincs, logika nincs, tények nincsenek – „mert be fogják”, ez van. Segítsetek, épeszűek! Itt is közös fellépés kellene. A DK-vírus nagyon fertőző!

Kapcsolódó írásaink

Tamáska Péter

Tamáska Péter

Holbein és a haláltánc

ĀA pénz és az erkölcsi fogalmak uralma közt sokan s régóta keresték a harmóniát

Kasznár Attila

Kasznár Attila

Járvánnyal ügyeskedők

ĀEgyesek nem átallanak a választóktól kapott bizalommal visszaélni, és csak azért nehezíteni a járvány elleni koordinált fellépést, mert az politikailag jópofának tűnik, egyes politikai ügyeskedőknek rövid távú előnyöket hozhat

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom