Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ész nélkül

Fricska. A jelek szerint a koronavírusos járvány egyes ellenzéki politikusok, illetve médiamunkások agyára ment

Gyurcsány Ferencnek például azzal volt kedve poénkodni, hogy nem tud szájról olvasni, amikor a szerdai miniszterelnöki beszéd alatt – az óriási érdeklődés miatt – összeomlott Orbán Viktor Facebook-oldala, és emiatt csak egy órával később volt látható. És Pető Péter, úgy is mint a 24. hu főszerkesztője, volt képes azt kieszelni, hogy ez a késedelem csupán „like-vadászat”, vagyis ezzel akarta reklámozni magát a kormányfő – ami persze alapjaiban is nonszensz. Persze valahol megértem az ész nélkül lármázók bánatát. Elvégre Orbán Viktor és kabinetje olyan döntéseket hozott, amelyekkel ismét megelőzte a „bölcs Nyugatot”, most megint ő lehet a józanok példaképe. Ferencnek meg marad az emlékezés, hogy egy sima árvizet sem volt képes kezelni, s még az állandó vészhelyzetben élő tűzoltók túlórapénzét sem fizette ki! Jogos a kérdés: Nem ég le a bús képükről a bőr?

Kapcsolódó írásaink

Kiss Antal

Kiss Antal

Ebből jól fogunk kijönni

Ā„Ami az Istennek nem sikerült, az a vírusnak igen!” – mondta legutóbbi nyilvános szentmiséjén településünk krisztusi korban levő fiatal papja

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A Süllyedés Könyve

ĀVannak híres és végzetes süllyedések, mint amilyen Atlantisz és a Titanic pusztulása volt

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom