Galsai Dániel

Vélemény és vita

Fertőző Ferenc

Fricska. Gyurcsány Ferenc ismét hazudott. Mi ebben a hír? – teheti föl joggal a kérdést az olvasó

Talán csak annyi, hogy ezúttal saját „harcostársait” próbálta átverni, de még ez sem olyan eset, mint a háromfejű tehén születése. Ám az talán nóvum, hogy már úgy hazudik, mintha nem is érdekelné, rövidesen lebukik. Burány Sándor, az MSZP örök bútordarabja mesélte el, ráadásul a Hír TV-nek, hogy a rettenetes figura telefonon próbálta rávenni, lépjen át a DK-ba. Ugyebár néhány hete, amikor két fővárosi szocialista polgármester átigazolt szektájába, azt mondta (nála ez a hazugság szinonimája): személyesen akadályozott meg további átlépéseket, mert „az MSZP jelenlegi állapotában nem tudná feldolgozni az ezzel járó sokkot”. Hát ilyen drága ember ez a Feri. Ha Burány beadta volna a derekát, a Párbeszéd parlamenti frakciója is megszűnt volna, lévén, oda delegálták a szocialisták, hogy meglegyenek elegen. Nehéz lehet mostanság eldönteni egy ellenzékinek, hogy a koronavírustól vagy a nagy machinátortól féljen-e jobban.

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A Március Könyve

ĀA március ma félelemmel van tele – de a félelmekről nem a március tehet. Állítólag már az utolsó „öt percben” vagyunk. De még mindig van rá időnk, hogy önmagunk legyünk

Domonkos László

Domonkos László

Az ifjúság édes madara

ĀA Magyar Patrióták Közösségének tagjai templomokat újítanak fel és mentenek a Bánságban

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom