Galsai Dániel

Vélemény és vita

Greta, a legismertebb

Fricska. Az nagyjából eddig is világos lehetett minden józan ember számára, hogy Greta Thunberg nem a legélesebb kés a fiókban

De elvoltunk vele, elvégre nekünk is van egy Puzsér Róbertünk, aki befüvesítette volna a fél fővárost, sőt főpolgármester-helyettesünk is akad, aki harcol az amerikai, indiai, kínai nagy szennyezők ellen a Nagykörúton. Ám most lassan belépünk az elmebaj setét univerzumába. A hírek szerint ugyanis a kamaszos közhelyek búbánatában élő svéd leányzóról filmsorozatot forgat majd a BBC! Igen, az egykoron szakmai etalonnak számító brit csatorna. Állítólag nyomon követik majd minden útját, ott lesznek minden fellépésén, ahol újra elmondja az alsó tagozatos környezetóra törzsanyagát. A produkció producere nem fukarkodott a reklámmal: „Rendkívüli kiváltság, hogy ezt Gretával együtt tehetjük meg, aki globális ikon és a bolygó egyik legismertebb arca.” Szegény Föld! Azért szóljanak a globalista cirkuszigazgatók, mielőtt Greta kötelező műsor lenne, mert akkor keresek egy megbízható űrhajót!

Kapcsolódó írásaink

Veczán Zoltán

Veczán Zoltán

Fogfehér

ĀDitrói tragikomédia, sokadik felvonás

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom