Vélemény és vita

Széchenyi, hol vagy?

Fricska. Sok esztendő után baloldali, liberális polgármestere lett a Várnegyednek. Ideje volt tehát, hogy a bántóan független 444.hu interjút készítsen a friss vezér asszonnyal, V. Naszályi Mártával

A hosszú reklámcikkben benne van a húsz évig jól prosperáló kerület lesajnálása, alig titkolt fenyegetés Bayer Zsoltnak lakbére okán címezve. De a legszebbet, a lényeget, Márta asszony kreatív megoldását a cikk a végére hagyta. „Nekem meggyőződésem, hogy ha elindul végre a Lánchíd felújítása, akkor ki fog derülni, hogy sokkal jobb nekünk az, ha a Lánchídon nem járnak autók.” Márta asszony, a Párbeszéd üdvöskéje, Karigeri városrendezéshez igen értő párttársa tehát száműzné az autókat, buszokat a főváros egyik legfrekventáltabb, idegenforgalmi szempontból pótolhatatlan átkelőjéről. Nem új hidat építene, azt zárná le, ami van. A hídon amúgy már a kezdetek óta jártak kocsik, és 1949-es újjáépítése óta pedig folyamatos a járműforgalom. Akkor erről Rákosi döntött, most V. Naszályi akar. Mit mondjak erre?

Kapcsolódó írásaink

Petrin László

Petrin László

Lucifer misszionáriusai

ĀÚgy látszik, bő fél évszázaddal ezelőtt még nem elmeroggyantak ültek az ENSZ-ben

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A Minőség Könyve

ĀA számos biztosítás között létezik egészség-, élet-, vagyon- és utasbiztosítás

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom