Galsai Dániel

Vélemény és vita

Fletó, az ember

Fricska. Miközben a nemzet elsöprő kisebbségének Fletója kényelmesen üldögél az összevissza ellenzék trónusán, sok a szabad ideje

Miután az MSZP mostanság főfoglalkozásban ássa a saját sírját, a Jobbiknál ez a munka már régen elkészült, a Momentum pedig nem lát újabb megfúrni való olimpiát, Fletó mester kiteljesedhet a szellemtörténet területén is. A jeles habzóborász a Facebookon tette közzé morálfilozófiai téziseit. „Először is emberek vagyunk. És csak utána magyarok… Magyarok és európaiak vagyunk. Hiszünk az európai nemzetek szövetségében. Európában nem a veszélyt, hanem a lehetőséget látjuk, hogy megőrizzük keresztény–zsidó kultúránkat és modernizáljuk azt… Nem gondoljuk, hogy bármely vallás, nemzet, kultúra felsőbbrendű lenne.” Ha azt kérdezik, hogy vajon írt-e erre a primitív közhelygyűjteményre valamit a „független” média, a válasz nem. A határon túli magyarokat vegzáló párt most éppen modernizálni akarja évezredes kultúránkat. A legnagyobb dilemmám: ha Fletó ember, mi legyek én?

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Open 0–24 nyitva

ĀA lélek kapuját tárta ki a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom