Galsai Dániel

Vélemény és vita

Pihenj, Gergely!

Fricska. A minap – kevesekkel együtt – mi is hírt adtunk arról, hogy Karácsony Gergely újabb választási ígérete hullt a porba. Immáron bizonyos, hogy nálunk rendezik majd a 2023-as atlétikai vb-t, tehát nincs „stadionstop”

A bájmosolyú városvezető ígért ingyenes városi utazást a kiskorúaknak, némi fűtési támogatást az időseknek, egyikből se lett semmi, csak a munkát keresők utazhatnak ingyen a BKV járatain. Most megy a magyarázkodás, hogy jól kiharcolta minden kerületbe a CT-t – a probléma csak az, hogy részint már eddig is 32 volt, másrészt a fejlesztést abból az 50 milliárdból tervezi, amit a kormány már jóval korábban megszavazott. Én azonban mégsem értek egyet a jobboldali fanyalgókkal. Lássuk be: Karigeri igazából akkor tesz néha jót, ha nem tesz semmit! Például brutális képviselői fizetésemelést, a balliberális pereputty pozícióba emelését, szélsőséges „tanácsadók” hatalomra juttatását, haszontalan alpolgármesterek kinevezését nem ígérte – és lám. Gergely, pihenj, s a haza fényre derül!

Kapcsolódó írásaink

Szalai Attila

Szalai Attila

Égő szivárvány

ĀNemrég az Egyesült Államok Iowa államában a harmincéves Adolfo Martinezt tizenhat év (nem elírás!) börtönre ítélték az LMBTQ-mozgalom szivárványos zászlójának elégetése miatt

Kruppa Géza

Mámoros tótágas

ĀKerüld a másnaposságot, maradj részeg! – tartja a kiérlelt kocsmai filozófia