Dippold Pál

Vélemény és vita

Fegyverpénz

A kormány úgy döntött, hogy a fegyveres testületek tagjainak még ebben az évben úgynevezett fegyverpénzt fizet ki

álláspont

Ezzel ismerik el mindazokat az erőfeszítéseket, amelyekkel a rend- és honvédelmi szervek emberei Magyarország biztonságának megőrzése érdekében tettek. Azt az emberfeletti munkát követelő tevékenységet, amelyet például a déli határzár folyamatos ellenőrzése megkövetel. Az egyre erőszakosabb migránsáradat megállítását. Az illegális bevándorlók elfogását, kezelését és visszajuttatását a biztonsági zónába. A Magyarországon pusztító gonosztevők, a gyilkosságok, rablások, lopások és a fehér galléros gazemberek felderítését, rács mögé juttatását.

Negyvenkilencmilliárd forintot osztanak szét tehát a több tízezer fegyveres szolgálatot teljesítők között. A balliberális sajtó máris támadja a lépést, mocskos módon – ami tőlük egyáltalán nem szokatlan – matematikáznak. Azt írják például, hogy a hatvanezres összlétszámból csak ötvenezren jutnak hozzá ehhez a pénzhez. Bizonyos munkakörök ellátói, a maradék tízezer kimarad, konkrétan a nem hivatásos jogviszonyban állók, a civil alkalmazottak egy része. És ez nagyon fáj a hippinagypapák satnya, internetnevelte unokáinak. Van bőr a képükön azt is leírni, hogy ez a honvédelmi miniszter szerint több évtizede példa nélküli fegyverpénz alig félmillió forint. Balliberálisék anyagelvű, véres materializmusuk szerint minősítenek szánalmas módon egy eddig itt példátlan elismerést.

Magyarország hétköznapjainak biztonsága és békéje ezek szerint nem számít nekik. Ezt eddig is jól tudtuk, a némelykor szivárványkoalíciónak nevezett ellenzék lételeme a rombolás. Erre számtalan példát adott elő az önkormányzati választások óta. Azokban a városokban és falvakban, ahol a nagy sunyi átverés sikerrel járt, és megszavazták a szélsőliberálisokkal összeállt valamikori nyilastanoncok alakulatát, elkezdődött és egyre nagyobb méreteket ölt a pusztítás. Leginkább a fővárosban látható ez, miután már hatalomra jutásuk első pillanataiban saját zsebeiket jól megtömték.

Aztán csönd. És alattomos aknamunka minden, Budapest és a fővárosiak meg persze az egész ország előrehaladását, fejlődését és életminőségének javítását szolgáló fejlesztés-építkezés ellen. Nem kellenek sport-, oktatási, kulturális és egészségügyi intézmények, legalábbis ott nem, ahol a választópolgárok becsapása révén vezetői pozíciókat szereztek. Három rasztahajú ligetvédő csöves így tehát akár meg is akadályozhatja a világ legnagyobb kulturális célú beruházásának, a Liget-projektnek a megvalósulását. A bukott miniszterelnök Gyurcsány újbudai polgármester-cimborája kilőheti a másfél millió ember ellátására tervezett szuperkórházat.

Közben a szélsőliberális politikus amazonok hirtelen elkezdtek visszafogott úrhölgyet játszani, és egyre feltűnőbb módon hallgatnak a beismert és bizonyított szexuális zaklatási ügyekről, amelyek liberális intézményekben történtek. Maradjunk annyiban, valóban különleges anyagból gyúrták őket, még annál is szuperebből, mint kommunista elődeiket, rájuk nem érvényesek az egészséges társadalom életét meghatározó szabályok, az erkölcsi parancsok meg végképp nem.

Most aztán ezek a testnevelésből felmentett otromba figurák röfögnek az amúgy őket is védelmező alakulatok fegyverpénze ürügyén, és viszályt akarnak szítani azok között, akik már megkapták, és akik még nem kapták meg azt. Szerencsétlenek. Fogalmuk sincs arról, milyen lenne az élet az országunkban, ha ez az ötven-hatvanezer ember nem dolgozna megfeszített munkával azért, hogy békében és biztonságban élhessünk.

Kapcsolódó írásaink

Deme Dániel

Deme Dániel

A gőg evangéliuma

ĀA német lutheránusok irányvesztése fájdalmas, hiszen Európa egyik meghatározó történelmi egyházáról van szó

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom