Galsai Dániel

Vélemény és vita

A világhírű és a fanatikus

Fricska. A világhír felől már látszik, hogy mit ér a belterjes fővárosi gyűlölet. Talán tisztul a levegő

Idézet Csupó Gábornak, a kétszeres Primetime Emmy-díjas filmesnek, a Simpson család egyik alkotójának nyílt leveléből: „Nagy meglepetéssel és meghökkenéssel olvastam az interneten Nagy Ervin színész udvariatlan és durva kijelentéseit Kocsis Mátéval kapcsolatban… szerintem egy színésznek a legfőbb dolga jól teljesíteni a függönyök előtt és a kamerák mögött… Egy olyan színházat védeni, ahol elnéztek éveken át szexuális zaklatást, nem a művészeti szabadságról szól, hanem épp arról, amit Kocsis Mátéról hamisan állít Nagy Ervin: »nyalni felfelé«!” Ugyanis a liberális aktor így beszélt: „És most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény… Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás országgyűlési seggnyalónak a hozzászólása.” Nagy emberünkről amúgy gonosz színházi berkekben terjed a mondás, hogy a Kincsem című filmben azért nem nyerte el a legjobb szereplő díját, mert a főhős megelőzte. A világhír felől már látszik, hogy mit ér a belterjes fővárosi gyűlölet. Talán tisztul a levegő.

Kapcsolódó írásaink

Kő András

Kő András

Fájdalom

ĀKarácsonyra készülődtünk. Az esti New York ragyogott. A fényparádé olyan volt, mintha a város épületei versenyeztek volna egymással: melyikük pompája a legszebb

Rab Irén

Rab Irén

Migrációs képeskönyv (2.)

ĀÉrdemes lenne összehasonlítani a szíveket érzékenyítő menekültvideót a Boszniából naponta jelentkező élő közvetítéssel

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom