Dippold Pál

Vélemény és vita

A főpók

Az új, globalista nemzetköziség, akár egy hatalmas pók, igyekszik behálózni, majd felfalni a világot

álláspont

Eddig azonban már csak önző érdekből sem jutnak el, hiszen ha eltüntetnek mindent, ami hasznosítható, ami érték, mi marad nekik? A világ elpusztítása egyben az új nemzetköziség halálát is jelentheti. Ezt pedig a legvadabb globalisták sem akarhatják, marad tehát a lassú, gondosan megtervezett, nekik minél tovább hasznot hozó fojtogatás, kivéreztetés, ember- és társadalomprés. A globalizmus egyértelműen a proletár internacionalizmusból fejlődött ki. Mára már nem lobogtatják vérpiros zászlóikat, és egyre kevesebbszer éneklik a szabadság, testvériség, egyenlőség himnuszát.

Az új nemzetköziség, a múltat végképp eltörölni gyakorlat főparancsnokát ismerjük. Ő Soros György. Magyar származású tőzsdespekuláns, aki életének közel száz éve alatt emberek százmillióit csapta be és fosztotta ki pénzügyi manővereivel, nemzetek bankrendszereit vitte csődbe. Ő úgy látja, a globalizmus kialakításának legfőbb akadályai a nemzetállamok. Azok a kisebb-nagyobb országok, ahol a hagyományos emberi együttélési formák megtartották az önállóságra épített közösségeket. A családokat, a falvakat, a városokat, amelyekben évezredek óta okosan építkezve fejlődött a társadalom.

Soros György a napokban, a CEU új, bécsi központjának megnyitóján kifejtette világátalakító terveit. Szerinte a nyílt társadalmaké a jövő. Ennek létrehoztára nem sajnálja a pénzt. Mi sem irigyeljük tőle az összeharácsolt milliárdjait, az ellen viszont határozottan tiltakozunk, hogy ez a Soros-pók megfojtson minket. Elpusztítsa Európát, hogy helyünkre azt a katyvasz berendezkedést rakja, amit a nyílt társadalom bevándorlósostul, emberkeverésestül, a legkülönbözőbb szivárványos perverziók körberajongásával, azaz a hagyományos egyes emberi és közösségi létformák, értékek elpusztításával akar megvalósítani.

Elég csak közvetlen környékünkön körülnézni, és látjuk az új nemzetköziség régi módszereit. Zűrzavart, átláthatatlan viszonyokat alakítanak ki. Így volt ez Ukrajnában is. Megtévesztett, lefizetett, börtönökből kihozott zsoldosokkal, forradalomnak álcázott puccsal, nem mellesleg egyre véresebb erőszakkal, halottak százaival megdöntötték a törvényes kormányt. Ez a nyílt társadalom. Erőszak, vérontás, idegenimport. Az Európai Unióban ennél valamivel finomabb módon – bár a globalista pók embercsempészeinek gyilkos ámokfutásai, az átvágott torkú papok, a kamionnal agyontaposott vagy kalasnyikovokkal lekaszált áldozatok százai nem éppen erre utalnak – igyekeztek egyre nyitottabbá tenni a társadalmakat. Szétrúgni a nemzetállamokat, beereszteni más földrészek, jó esetben szerencsétlen menekültjeit, rossz esetben kifüstölt terroristáit, velük a kíméletlenül hódító, kereszténypusztító iszlámot. A beáramló embermillióknak fogalmuk sincs arról, mi is az a nyílt társadalom, ők egyszerűen területet és jólétet akarnak maguknak. Ha ezt sikerül megszerezni, rekonstruálhatják egykori hazájuk közállapotait, Európa egy hatalmas iszlám állam lesz. Na, ott fizethet rá sompolygására Soros György, mert az iszlamizált Európa sok minden lehet, csak nyílt nem. Nem tűrik majd a nemi eltévelyedéseket, a nők és a férfiak egyenjogúságát, a monogám házasságot és semmit, ami a valamikori keresztény kultúrára utal.

A nyílt társadalom főpókja a lehető legfojtogatóbb hálót szövi most éppen Európának, benne nekünk. Ezért cseppet se csodálkozzunk azon, ha az ez ellen élesen tiltakozó Magyarországot és szövetségeseit egyre erősebb támadások érik.

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Apróságok

ĀVagy tán nem is olyan apróságok, amik elgondolkodtattak az elmúlt napokban. Olyan történésekről van szó, amelyek bizonyára nemcsak nálam, hanem többeknél is kiverik azt a bizonyos biztosítékot, ha követik közéletünk napi eseményeit

Lezsák Sándor

Lezsák Sándor

Márton Áron igazságával

ĀA szovjet hatalom értékítéletében dupla annyi büntetést érdemelt ki egy írógép illegális birtoklója, mint egy pisztoly illegális tartója

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom