Galsai Dániel

Vélemény és vita

Jávor tanár úr

Fricska. Meg van mentve a haza, pláne a szellemi lét, ezek után már csak ücsörögnünk kell az öreg diófa árnyékában, és hűs badacsonyi bort kortyolgatni

Jávor Benedek ugyanis kurzust indít A médiaszabadság helyzete Közép-Európában címmel. Ha valakinek még ez sem elég, álljon itt egy kis ínycsiklandozó beharangozó az EP-ből is kikopott álláskeresőtől: „Hogyan lehetetlenül el az értékelvű újságírás a politikai elvárások nyomása alatt? Hogy néz ki a kormányzati propagandabirodalom tartalmilag, és mennyire uralja a magyar médiapiacot? Miként válhat érdektelenné, sőt ellenséggé a konzervatív minőségi újságírás is?” Bár Jávor hírlapírói munkássága üres halmaz, kurzusa azon a Soros-egyetemen lesz, amit ugyebár a ballib kommunikáció szerint elüldöztek. A hiánypótló oktatás híre mostanság fut végig a „független” médiumokban, amelyek ugyebár ballib interpretáció szerint már rég nincsenek. Ezek fényében izgatottan várom az első beszámolókat, hátha megtudok valamit a szakmaiságról, az értékelvről és a minőségről.

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

Teljes kiőrlésű

ĀMegehültem, ahogy a székely mondja, s a vágyat csillapítandó, a több mint puccos, immáron parádés számú és választékú péksüteményes egyikénél teljes kiőrlésű lisztből készült péksüteményt kértem.

Czakó Gábor

Czakó Gábor

Magyar vándor

ĀAz embernek „egy élete, egy halála” van – mindkettővel jól kell bánni, mert nincs pótvizsga

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom