Vélemény és vita

Gyurcsány, a postás

Fricska. Gyurcsány megvilágosult. Ez nála amolyan rohamszerűen jelentkező tünetegyüttes: a legsúlyosabb krízis Balatonőszödön tört rá

Most, a választáshoz közeledvén a Facebook-oldalán érte a baj. A kóresetet az váltotta ki ezúttal, hogy a balliberális média szerint a posta több száz falusi kirendeltséget szüntet meg október 13-a után. „Amikor Kötcsére költöztem, pestiként egy olyan világot ismertem meg, amit előtte nem értettem. És ez nagy hiba – mert a falu nem pár tíz vagy pár száz ház, hanem emberek közössége… Engedni kell élni a falvakat. Segítsetek, hogy lehessen falun is élni.

Ha már annyira magyarok vagytok. Vagytok?” Írta ezt az az ember, akinek a pártja a falvakban gyakorlatilag nem létezik, és aki testületileg zárta volna ki a nemzetből a határon túliakat. Ferenc amúgy nem pesti, pápai illetőségű. Ja, és talán fontos lehet: a Magyar Posta hivatalosan cáfolta a rémhírt, egyedül a kisdombegyházi fiókot zárják be, de ott is jár majd mobil posta. Ferenc tehát ismét hazudott. De ennek már nincs hírértéke.

Kapcsolódó írásaink

Csizmadia László

Csizmadia László

A vágy villamosa

ĀA DK, az MSZP, a Momentum és uniós képviselőik a magyarok többségi akaratát próbálják lenini módszerekkel fellazítani. Teszik ezt polgáraink adóiból, miközben száz százalékig megélhetési politikusokká váltak

László Tamás

László Tamás

Férfiszerepek, női szerepek

ĀNovák Katalin államtitkár a Fidesz XXVIII. Kongresszusán beszédét a következő gondolatokkal kezdte: „Büszke vagyok arra, hogy a szüleim lánya, a bátyám húga, a férjem felesége és a gyermekeim édesanyja lehetek”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom