Galsai Dániel

Vélemény és vita

Két kicsi krumpli

Fricska. Világéletemben szerettem a jó tréfákat, így hát a mai magyar ellenzék előtt le a kalappal

Történt, hogy a főállású anarchista Gulyás Márton megneszelte, hogy Hunvald György krumplit és hagymát oszt Erzsébetvárosban. A nagy ember amúgy „szociáldemokrata/szocialista gondolkodó, politikus, színházi rendező” a Wikipédia szerint, bár egyetemet nem végzett. Nos, ez a géniusz esett neki a korábbi MSZP-s börtönviseltnek, aki jelenleg független. A nagy akciót videóra is vette, de abban nem volt sok köszönet. Festékdobáló botrányhősünk a zöldségek eredetét szerette volna megtudni, ám egy jelen lévő sajátosan szocializált aktivista azzal rázta le, hogy „Rád küldöm a cigányokat! Menj a zsidókhoz!” Hunvaldot telefonon érte el, de ő – ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy az elprédált VII. kerületi ingatlanokból vette a kolompért – elhajtotta a búsba. Így aztán jól elvolt egymással a két demokrata, szociáldemokrata, szabadelvű, anarchista. És ezek a bolydultak akarnak kerületet, várost, országot vezetni!

Kapcsolódó írásaink

Domonkos László

Domonkos László

A völgyben a kerti virágok

ĀAzt hiszem, Sára Sándort egész életében az érdekelte igazán, hogy még mindig nyílnak a völgyben a kerti virágok. Meg kell őket mutatni, mennyire igazak, és mennyire a mieink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom